Rätt utrustning krävs vid snöskottning i Stockholm

I samband med att man ska skotta snö i Stockholm så är det viktigt att använda sig av rätt typ av utrustning, både för att snöskottningen ska vara tidseffektiv och säker att utföra. Vi skottar snö med rätt typ av utrustning.

Vid en snöskottning i Stockholm krävs rätt utrustning och maskiner.

Läs mer också här om våra tjänster inom snöskottning i Stockholm

Vi har plogmaskinen till snöskottningen

I samband med exempelvis en takskottning är det viktigt att rätt typ av utrustning används för att skottningen ska gå säkert till. Även vid andra typer av skottningar av större ytor har utrustningen en viktig funktion. Med rätt maskiner utförs jobbet snabbt och effektivt.

När vi utför snöskottningar i Stockholm använder vi oss av en av de fem plogmaskinerna som finns i vår maskinpark. Två exempel på traktorer som vi använder vid snöskottningar i Stockholm är Wille 465 och Lundberg 4240. Plogmaskinerna har en bra storlek som gör att de tar sig fram på ett bra vis.

Boka snöskottning i Stockholm

Även om vintern nu kan kännas långt borta så kan det vara bra att redan nu boka in sin snöskottning i Stockholm. Hör av dig för att veta mer om våra tjänster samt för att boka din snöskottning.

Nyhetsarkiv

 • Snön är kommen - dags för snöröjning!

  Åter igen har det kommit några centimeter nysnö i Stockholm vilket innebär att det är på tiden att börja med snöröjning och halkbekämpning igen. Det är viktigt med snöröjning eftersom detta gör att framkomligheten blir betydligt mycket lättare än om det skulle ligga flera decimeter snö.

 • Så skottar du säkert i vinter!

  Vi befinner oss nu i mitten av december månad och med knappt 10 dagar kvar till jul vill vi på Snöskottning Stockholm passa på att önska alla våra kunder en riktigt god jul och ett gott nytt år.

 • Snöröjning av tak 2020/2021

  Vi befinner oss nu i sluttampen av hösten och det är bara några få dagar kvar tills vintermånaden drar igång på riktigt. Snart stundar tusentals juleljus på gatorna och kanske kommer även snön vilken stund som helst. Det innebär att det är hög tid att redan nu planera inför vinterns skottning på tak i Stockholm.

 • Planera vinterns snöskottning redan nu! 

  Vinter närmar sig allt mer och mer. Detta innebär också att risk för snö ökar och snöskottning blir allt mer aktuellt. Se till att boka vinterns snöskottning redan nu, framförallt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.

 • Tänk igenom era behov redan nu till höst

  Snart närmar vintern sig och vi rekommenderar alltid våra kunder att tänka igenom sina behov i god tid på hösten, innan situationen är akut med risk för ras.  På så sätt kan vi se till att dina behov och önskemål uppfylls och att du lugnt kan sova ut på morgonen. Snön är vårt ansvar och hos oss är du alltid i trygga händer.