Rätt utrustning krävs vid snöskottning i Stockholm

I samband med att man ska skotta snö i Stockholm så är det viktigt att använda sig av rätt typ av utrustning, både för att snöskottningen ska vara tidseffektiv och säker att utföra. Vi skottar snö med rätt typ av utrustning.

Vid en snöskottning i Stockholm krävs rätt utrustning och maskiner.

Läs mer också här om våra tjänster inom snöskottning i Stockholm

Vi har plogmaskinen till snöskottningen

I samband med exempelvis en takskottning är det viktigt att rätt typ av utrustning används för att skottningen ska gå säkert till. Även vid andra typer av skottningar av större ytor har utrustningen en viktig funktion. Med rätt maskiner utförs jobbet snabbt och effektivt.

När vi utför snöskottningar i Stockholm använder vi oss av en av de fem plogmaskinerna som finns i vår maskinpark. Två exempel på traktorer som vi använder vid snöskottningar i Stockholm är Wille 465 och Lundberg 4240. Plogmaskinerna har en bra storlek som gör att de tar sig fram på ett bra vis.

Boka snöskottning i Stockholm

Även om vintern nu kan kännas långt borta så kan det vara bra att redan nu boka in sin snöskottning i Stockholm. Hör av dig för att veta mer om våra tjänster samt för att boka din snöskottning.

Nyhetsarkiv

 • Fastighetsägaren har ansvar att undvika snöras

  När mycket snö faller och samlas på taket under vintern så kan det innebära en del risker. Men vem bär egentligen ansvaret om ett snöras uppstår som skulle kunna leda till en olycka? Som fastighetsägare i Stockholm har man ett ansvar att se till att undvika ett snöras.

 • Vi erbjuder snöjour i Stockholm

  När vinter kommer så gör den det ofta snabbt och ibland så kanske man inte är helt förberedd och blir överraskad. Ett bra sätt att göra sig redo inför vintern är att boka in regelbunden hjälp med snöskottning. Om man snabbt skulle behöva hjälp med snöskottning i Stockholm så erbjuder vi även snöjour.

 • Snöröjning åt många kundgrupper

  Vi utför flera typer av snöröjningar och snöskottningar i Stockholmsområdet. Vi erbjuder också våra tjänster till en rad olika typer av kundgrupper.

 • Rätt utrustning krävs vid snöskottning i Stockholm

  I samband med att man ska skotta snö i Stockholm så är det viktigt att använda sig av rätt typ av utrustning, både för att snöskottningen ska vara tidseffektiv och säker att utföra. Vi skottar snö med rätt typ av utrustning.

 • Bra att boka snöskottningen i tid

  Sommaren är här och vintern kan kännas avlägsen, men det finns all anledning att tänka på att boka in vinterns snöskottning i Stockholm i god tid.