Snöskottning i Stockholm

Sommaren börjar nu lida mot sitt slut och nu väntas kyligare tider.

Vi rekommenderar alltid våra kunder att tänka igenom redan nu för att vara förberedda inför hösten. Oftast kommer snön utan att man är beredd på det och det kan innebära flera risker. Vi hjälper dig med snöskottning i Stockholm så att du kan känna dig lugn.

 

Snöskottning i Stockholm för företag

 

Vi erbjuder även hjälp till företag. Allt ifrån snöskottning och snöröjning till plogning och takskottning. Vi är medvetna att företag kan behöva hjälp med stora ytor och vi är därmed alltid redo. Det brukar oftast gälla plogning av parkeringar, infarter och skottning på industritak samt trottoarer.

 

Avtal – Snöskottning

 

För att du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss, så har vi satt upp ett avtal som vi jobbar mot. Detta avtal gäller för hela vintern där vi erbjuder avtalsskottning. Vårt avtal innebär att vi rycker ut snabbt när snön väl kommer, oavsett tid på dygnet. Vi hjälper dig helt enkelt oavsett om det är mycket eller lite snö.

 

Vi hjälper även privatpersoner

 

Är du en privatperson och har en fastighet? Vi hjälper dig oavsett om din fastighet är stor eller liten. Gällande större fastigheter hjälper vi till med snöröjning, snöplogning och takskottning vid lägenheter. Vi utför även mindre snöröjningar vid gångvägar till trottoarer vid fastigheterna.


Gällande mindre fastigheter hjälper vi gärna dig och är snabbt på plats. Vi ser till att skotta fram en väg för exempelvis garageuppfarten eller från ytterdörren till postlådan. Utöver det ser vi även till att sanda vägen för att förhindra tråkiga olyckor.

 

Trygghet

 

Hos oss kan du känna dig trygg med i att du får den hjälp du behöver. Vi finns på plats oavsett om det är högsäsong eller lågsäsong. Kontakta oss om du vill veta mer eller om du har några frågor eller funderingar.

Nyhetsarkiv