Vi erbjuder snöskottning i hela Stockholm

Vi hjälper ett flertal kundgrupper runt om i Stockholmsområdet, särskilt i söderorterna är vi verksamma. Till oss kan du vända dig för hjälp med allt från snöröjning och plogning till skottning av tak.

Miramix utför snöskottning i hela Stockholm.

Läs gärna mer även här om våra tjänster inom snöröjning i Stockholm

Snöskottning, snöröjning och takskottning

När du som bor i Stockholmsområdet behöver hjälp med snöskottning och snöröjning kan du vända dig till oss för din hjälp oavsett om det gäller skottning vid din egen fastighet, vid din arbetsplats eller kanske vid hyreshus som du äger. Vi arbetar i hela Stockholm men är särskilt aktiva i söderorterna med platser som Hägersten, Johanneshov, Farsta, Haninge, Årsta, Nacka, Skärholmen, Enskede, Kungsholmen, Södermalm och Huddinge.

Exempelvis kan vi hjälpa till med mindre snöskottningar av infarter och trottoarer där det var dag är stor rörelse och det är viktigt både att man kan ta sig fram samt att halkrisken minskas genom att det är välskottat. Vi hjälper också till med plogning och snöröjning av stora områden som exempelvis parkeringar.

Ytterligare ett alternativ är alltså takskottningar. Vid en takskottning är det särskilt viktigt att rätt kompetens finns med tanke på de risker som finns med skottning på hög höjd. För att vara på den säkra sidan kan det vara en idé att ta hjälp med sin takskottning i Stockholm.

Ta kontakt för snöskottning i Stockholm

Det finns alltså många alternativ när du runt om i Stockholmsområdet vill ha hjälp med snöskottning och snöröjning. Hör gärna av dig för att veta mer om vad vi kan hjälpa just dig med samt för att boka in din hjälp med snöskottningen. Om behoven finns kan ett avtal för en regelbunden hjälp med skottningen tas fram så att man har vetskapen om att man får hjälp när man behöver den.

Nyhetsarkiv

 • Tänk igenom era behov redan nu till höst

  Snart närmar vintern sig och vi rekommenderar alltid våra kunder att tänka igenom sina behov i god tid på hösten, innan situationen är akut med risk för ras.  På så sätt kan vi se till att dina behov och önskemål uppfylls och att du lugnt kan sova ut på morgonen. Snön är vårt ansvar och hos oss är du alltid i trygga händer. 

 • Vi utför halkbekämpning och sandning i Stockholm

  Under vinterhalvåret kan det falla mycket snö och då är det viktigt att skotta i anslutning till sin fastighet i Stockholm för att man ska kunna ta sig fram samt för att undvika fallolyckor. För att undvika att folk halkar och slår sig är det en bra idé att ta hjälp med halkbekämpning genom sandning.

 • Snörasskydd till din fastighet i Stockholm

  När vintern anländer till Stockholm kan det finnas risk för att stora mängder snö och is samlas på taket som sedan faller ner mot marken. I särskilda fall är man som fastighetsägare skyldig att sätta upp snörasskydd för att undvika att snö och istappar faller mot marken

 • Takskottning i Stockholm – boka in i god tid!

  Vi är nu inne i mitten av juni månad, vilket innebär att vintern känns väldigt avlägsen i dagsläget. Men faktum är att det är bra att redan börja planera inför vinterns takskottning, särskilt för dig som behöver hjälp med takskottning i Stockholm.

 • Dags att planera för vinterns snösnkottning

  Äntligen är våren här och vi har en lång härlig sommar framför oss. Vintern känns avlägsen men faktum är att det redan nu är bra att börja planera inför vinterns snöskottning, speciellt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.