Vi erbjuder snöskottning i hela Stockholm

Vi hjälper ett flertal kundgrupper runt om i Stockholmsområdet, särskilt i söderorterna är vi verksamma. Till oss kan du vända dig för hjälp med allt från snöröjning och plogning till skottning av tak.

Miramix utför snöskottning i hela Stockholm.

Läs gärna mer även här om våra tjänster inom snöröjning i Stockholm

Snöskottning, snöröjning och takskottning

När du som bor i Stockholmsområdet behöver hjälp med snöskottning och snöröjning kan du vända dig till oss för din hjälp oavsett om det gäller skottning vid din egen fastighet, vid din arbetsplats eller kanske vid hyreshus som du äger. Vi arbetar i hela Stockholm men är särskilt aktiva i söderorterna med platser som Hägersten, Johanneshov, Farsta, Haninge, Årsta, Nacka, Skärholmen, Enskede, Kungsholmen, Södermalm och Huddinge.

Exempelvis kan vi hjälpa till med mindre snöskottningar av infarter och trottoarer där det var dag är stor rörelse och det är viktigt både att man kan ta sig fram samt att halkrisken minskas genom att det är välskottat. Vi hjälper också till med plogning och snöröjning av stora områden som exempelvis parkeringar.

Ytterligare ett alternativ är alltså takskottningar. Vid en takskottning är det särskilt viktigt att rätt kompetens finns med tanke på de risker som finns med skottning på hög höjd. För att vara på den säkra sidan kan det vara en idé att ta hjälp med sin takskottning i Stockholm.

Ta kontakt för snöskottning i Stockholm

Det finns alltså många alternativ när du runt om i Stockholmsområdet vill ha hjälp med snöskottning och snöröjning. Hör gärna av dig för att veta mer om vad vi kan hjälpa just dig med samt för att boka in din hjälp med snöskottningen. Om behoven finns kan ett avtal för en regelbunden hjälp med skottningen tas fram så att man har vetskapen om att man får hjälp när man behöver den.

Nyhetsarkiv

 • Dags att planera för vinterns snösnkottning

  Äntligen är våren här och vi har en lång härlig sommar framför oss. Vintern känns avlägsen men faktum är att det redan nu är bra att börja planera inför vinterns snöskottning, speciellt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.

 • Vi följer arbetsmiljöverkets riktlinjer vid snöskottning

  Vi skottar och plogar många typer av ytor runt om i Stockholmsområdet. För att snöskottningen ska vara så säker som möjligt har vår personal rätt utbildning. Vi följer även arbetsmiljöverkets riktlinjer för hur en säker snöskottning ska gå till.

 • Snöskottning med en stor maskinpark

  Vi på Miramix utför snöskottning och andra tjänster runt om i Stockholm. Vi har en gedigen maskinpark som gör att vi kan hjälpa dig med både små och stora jobb inom allt från snöskottning och snöplogning till sandning av ytor där det finns risk för halka.

 • Så undviker du risk för snöras från taket

  En risk under vintern, samt när vintern går över till vår och temperaturerna blir högre, är att snö och is faller ned från ett tak. Det finns flera sätt att undvika snöras och vi hjälper våra kunder med att säkra tak mot snöras runt om i Stockholm.

 • Vi erbjuder snöskottning i hela Stockholm

  Vi hjälper ett flertal kundgrupper runt om i Stockholmsområdet, särskilt i söderorterna är vi verksamma. Till oss kan du vända dig för hjälp med allt från snöröjning och plogning till skottning av tak.