Avtal för snöröjning

Vi är nu inne i april månad och våren är äntligen här! April i all ära, men oturligt nog är denna månaden väl känt för sina vinter-bakslag. Genom att vara förberedd med ett avtal för snöröjning kan du vara trygg i att du får den hjälp som behövs om snön mot förmodan skulle återvända till Stockholm.


Läs mer om avtal för snöröjning i Stockholm

Snöskottning på jour

Vi på Snöskottning Stockholm har lång erfarenhet av snöröjning och sandupptagning och vi är vi förberedda för eventuella vädermässiga bakslag och gör allt vi kan för att utföra ett effektivt och genomtänkt arbete. Vi arbetar även med jour så när olyckan är framme vill man alltid kunna få hjälp direkt oavsett dag och oavsett tid på dygnet. Som en service till dig är du därför alltid välkommen att ringa oss om du råkar ut för ett oväntat problem, oavsett säsong eller tidpunkt. Vi erbjuder alla våra tjänster alla tider på dygnet. 

Vi på Snöskottning Stockholm tar oss an kunder inom alla segment, företagare och fastighetsägare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar och har avtal anpassade efter var och ens olika behov. Ofta jobbar vi med avtalsskottning så att du kan känna dig trygg och har hjälp med snöröjning oavsett om det är mycket eller lite snö.

Sandupptagning i Stockholm

Hos oss kan du även få hjälp med sandupptagning. Sandupptagningen i Stockholm kan inte börja förrän risken för ny halka är över. Detta är i normala fall i början på april, därav begreppet ”vårsandupptagning”. Skulle det falla mer snö, bli frost eller komma in regn så gör vi uppehåll i sandupptagningen.

Trygghet hos Snöskottning Stockholm

Hos oss kan du alltid vara trygg i att du får den hjälp du behöver, oavsett om det är mitt i vintern då efterfrågan på snöröjning är som störst eller om det är senare fram på våren. Varmt välkommen att kontakta oss för hjälp med din snöröjning.

Nyhetsarkiv