Snöröjning av tak 2020/2021

Vi befinner oss nu i sluttampen av hösten och det är bara några få dagar kvar tills vintermånaden drar igång på riktigt. Snart stundar tusentals juleljus på gatorna och kanske kommer även snön vilken stund som helst. Det innebär att det är hög tid att redan nu planera inför vinterns skottning på tak i Stockholm.


Skotta tak i Stockholm

Takskottning minimerar skador och risker

Är man fastighetsägare är det väldigt viktigt att kontrollera den snömängd som finns uppe på taket. Detta för att säkerställa att det inte uppstår skador eller olyckor till följd av snö och is som kan falla ner på fotgängare. Snö som lägger sig tung kan även riskera att skada taket. Varje år drabbas fastighetsägare va dyra takskador på grund av snön. Det kan även leda till fuktskador – något som kan bli dyrt att åtgärda. För att minimera riskerna med snö på taket är det en god idé att boka in hjälp med skottning på taket. Om man vänder sig till en professionell firma så kan man först och främst känna sig trygg med att skottningen på taket går säkert till. En professionell firma har både rätt utrustning och rätt metod för snöskottningen.

 

Utföra takskottning på egen hand

Ska du utföra snöröjning på taket på egen hand så måste du både ha din egen säkerhet och takets bästa i åtanke. För att undvika en fallolycka samt för att skydda taket så krävs det rätt utrustning och rätt typ av kunskaper inom hur en skottning på tak går till. När man skottar ett tak gör den höga höjden att säkerhetssele ska användas. För att undvika riskerna ska också rätt typ av kläder användas, till exempel skor som minskar halkrisken.

 

Vi utför säker takskottning

Snöröjning på tak i Stockholm kan innebära en del risker. Därför kan det vara en god idé att anlita hjälp med skottning på tak i Stockholm. Vi på Snöskottning Stockholm har lång erfarenhet av takskottning och som är utbildade enligt ”Skotta Säkert” vilket säkerställer en säker snöskottning. Kontakta oss när du behöver hjälp med skottning av tak i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Snöröjning av tak 2020/2021

  Vi befinner oss nu i sluttampen av hösten och det är bara några få dagar kvar tills vintermånaden drar igång på riktigt. Snart stundar tusentals juleljus på gatorna och kanske kommer även snön vilken stund som helst. Det innebär att det är hög tid att redan nu planera inför vinterns skottning på tak i Stockholm.

 • Planera vinterns snöskottning redan nu! 

  Vinter närmar sig allt mer och mer. Detta innebär också att risk för snö ökar och snöskottning blir allt mer aktuellt. Se till att boka vinterns snöskottning redan nu, framförallt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.

 • Tänk igenom era behov redan nu till höst

  Snart närmar vintern sig och vi rekommenderar alltid våra kunder att tänka igenom sina behov i god tid på hösten, innan situationen är akut med risk för ras.  På så sätt kan vi se till att dina behov och önskemål uppfylls och att du lugnt kan sova ut på morgonen. Snön är vårt ansvar och hos oss är du alltid i trygga händer. 

 • Vi utför halkbekämpning och sandning i Stockholm

  Under vinterhalvåret kan det falla mycket snö och då är det viktigt att skotta i anslutning till sin fastighet i Stockholm för att man ska kunna ta sig fram samt för att undvika fallolyckor. För att undvika att folk halkar och slår sig är det en bra idé att ta hjälp med halkbekämpning genom sandning.

 • Snörasskydd till din fastighet i Stockholm

  När vintern anländer till Stockholm kan det finnas risk för att stora mängder snö och is samlas på taket som sedan faller ner mot marken. I särskilda fall är man som fastighetsägare skyldig att sätta upp snörasskydd för att undvika att snö och istappar faller mot marken