Boka din snöskottning i tid

Även fast vintern kan kännas långt ur sikte kan det vara en fördel att redan nu börja planera in sin hjälp med snöskottningen.

När snökaoset kommer blir efterfrågan på skottning stor och det kan då vara bra att redan ha bokat in snöskottningen.

Planera för vinterns snöröjning redan nu

När vinter har anländit och snön kommer är det många som vill ha hjälp med snöskottning i anslutning till lägenhetshus, kontor eller privata bostäder. Om väldigt mycket snö kommer oväntat över en natt kan trycket på hjälp med skottning bli särskilt högt och då kan det vara bra att redan ha bokat in sin hjälp med skottning.

Vi gör snöskottningar runt om i Stockholmsområdet. Det kan vara skottning och plogning i anslutning till en fastighet eller att man vill ha hjälp med så kallad takskottning där man får sitt tak skottat. Vid en takskottning ser man även till att få bort sådant som istappar som kan innebära risker ifall de faller ned.

För att få hjälp med snöskottning under hela säsongen kan ett avtal för snöskottningen stiftas och trots att vintern kan tyckas långt borta kan det alltså vara bra att vara ute i tid med snöröjningsplanerna.

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.