Bra att boka snöskottningen i tid

Sommaren är här och vintern kan kännas avlägsen, men det finns all anledning att tänka på att boka in vinterns snöskottning i Stockholm i god tid.

Det är att rekommendera att boka snöskottningen i Stockholm i tid.

Läs mer här om snöskottning i Stockholm

Snöskottning av många ytor

När vintern kommer så gör den det ibland över en natt och då är det bra att vara förberedd genom att ha bokat in sin hjälp med snöskottningen intill sin fastighet i Stockholm. Det är även bra att boka in snöskottningen i tid för att vara säker på att man får den hjälp som man behöver när man vill ha den.

Vi utför många typer av snöskottningar i Stockholm. Det kan vara att vi skottar en infart, en gång eller en trottoar eller att vi skottar ett större område som en parkering. Det kan också vara att vi skottar ditt tak. För dig som vill ha hjälp med snöskottning i Stockholm så finns det bland annat möjlighet att skriva ett avtal som ser till att du får regelbunden hjälp med skottningen.

Boka snöskottning i Stockholm

Vill du ha hjälp med snöskottning i vinter? Hör gärna av dig för att veta mer om våra tjänster och för att boka snöskottning i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Fastighetsägaren har ansvar att undvika snöras

  När mycket snö faller och samlas på taket under vintern så kan det innebära en del risker. Men vem bär egentligen ansvaret om ett snöras uppstår som skulle kunna leda till en olycka? Som fastighetsägare i Stockholm har man ett ansvar att se till att undvika ett snöras.

 • Vi erbjuder snöjour i Stockholm

  När vinter kommer så gör den det ofta snabbt och ibland så kanske man inte är helt förberedd och blir överraskad. Ett bra sätt att göra sig redo inför vintern är att boka in regelbunden hjälp med snöskottning. Om man snabbt skulle behöva hjälp med snöskottning i Stockholm så erbjuder vi även snöjour.

 • Snöröjning åt många kundgrupper

  Vi utför flera typer av snöröjningar och snöskottningar i Stockholmsområdet. Vi erbjuder också våra tjänster till en rad olika typer av kundgrupper.

 • Rätt utrustning krävs vid snöskottning i Stockholm

  I samband med att man ska skotta snö i Stockholm så är det viktigt att använda sig av rätt typ av utrustning, både för att snöskottningen ska vara tidseffektiv och säker att utföra. Vi skottar snö med rätt typ av utrustning.

 • Bra att boka snöskottningen i tid

  Sommaren är här och vintern kan kännas avlägsen, men det finns all anledning att tänka på att boka in vinterns snöskottning i Stockholm i god tid.