Bra att boka snöskottningen i tid

Sommaren är här och vintern kan kännas avlägsen, men det finns all anledning att tänka på att boka in vinterns snöskottning i Stockholm i god tid.

Det är att rekommendera att boka snöskottningen i Stockholm i tid.

Läs mer här om snöskottning i Stockholm

Snöskottning av många ytor

När vintern kommer så gör den det ibland över en natt och då är det bra att vara förberedd genom att ha bokat in sin hjälp med snöskottningen intill sin fastighet i Stockholm. Det är även bra att boka in snöskottningen i tid för att vara säker på att man får den hjälp som man behöver när man vill ha den.

Vi utför många typer av snöskottningar i Stockholm. Det kan vara att vi skottar en infart, en gång eller en trottoar eller att vi skottar ett större område som en parkering. Det kan också vara att vi skottar ditt tak. För dig som vill ha hjälp med snöskottning i Stockholm så finns det bland annat möjlighet att skriva ett avtal som ser till att du får regelbunden hjälp med skottningen.

Boka snöskottning i Stockholm

Vill du ha hjälp med snöskottning i vinter? Hör gärna av dig för att veta mer om våra tjänster och för att boka snöskottning i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Snön är kommen - dags för snöröjning!

  Åter igen har det kommit några centimeter nysnö i Stockholm vilket innebär att det är på tiden att börja med snöröjning och halkbekämpning igen. Det är viktigt med snöröjning eftersom detta gör att framkomligheten blir betydligt mycket lättare än om det skulle ligga flera decimeter snö.

 • Så skottar du säkert i vinter!

  Vi befinner oss nu i mitten av december månad och med knappt 10 dagar kvar till jul vill vi på Snöskottning Stockholm passa på att önska alla våra kunder en riktigt god jul och ett gott nytt år.

 • Snöröjning av tak 2020/2021

  Vi befinner oss nu i sluttampen av hösten och det är bara några få dagar kvar tills vintermånaden drar igång på riktigt. Snart stundar tusentals juleljus på gatorna och kanske kommer även snön vilken stund som helst. Det innebär att det är hög tid att redan nu planera inför vinterns skottning på tak i Stockholm.

 • Planera vinterns snöskottning redan nu! 

  Vinter närmar sig allt mer och mer. Detta innebär också att risk för snö ökar och snöskottning blir allt mer aktuellt. Se till att boka vinterns snöskottning redan nu, framförallt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.

 • Tänk igenom era behov redan nu till höst

  Snart närmar vintern sig och vi rekommenderar alltid våra kunder att tänka igenom sina behov i god tid på hösten, innan situationen är akut med risk för ras.  På så sätt kan vi se till att dina behov och önskemål uppfylls och att du lugnt kan sova ut på morgonen. Snön är vårt ansvar och hos oss är du alltid i trygga händer.