Bra att boka snöskottningen i tid

Sommaren är här och vintern kan kännas avlägsen, men det finns all anledning att tänka på att boka in vinterns snöskottning i Stockholm i god tid.

Det är att rekommendera att boka snöskottningen i Stockholm i tid.

Läs mer här om snöskottning i Stockholm

Snöskottning av många ytor

När vintern kommer så gör den det ibland över en natt och då är det bra att vara förberedd genom att ha bokat in sin hjälp med snöskottningen intill sin fastighet i Stockholm. Det är även bra att boka in snöskottningen i tid för att vara säker på att man får den hjälp som man behöver när man vill ha den.

Vi utför många typer av snöskottningar i Stockholm. Det kan vara att vi skottar en infart, en gång eller en trottoar eller att vi skottar ett större område som en parkering. Det kan också vara att vi skottar ditt tak. För dig som vill ha hjälp med snöskottning i Stockholm så finns det bland annat möjlighet att skriva ett avtal som ser till att du får regelbunden hjälp med skottningen.

Boka snöskottning i Stockholm

Vill du ha hjälp med snöskottning i vinter? Hör gärna av dig för att veta mer om våra tjänster och för att boka snöskottning i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Snörasskydd till din fastighet i Stockholm

  När vintern anländer till Stockholm kan det finnas risk för att stora mängder snö och is samlas på taket som sedan faller ner mot marken. I särskilda fall är man som fastighetsägare skyldig att sätta upp snörasskydd för att undvika att snö och istappar faller mot marken

 • Takskottning i Stockholm – boka in i god tid!

  Vi är nu inne i mitten av juni månad, vilket innebär att vintern känns väldigt avlägsen i dagsläget. Men faktum är att det är bra att redan börja planera inför vinterns takskottning, särskilt för dig som behöver hjälp med takskottning i Stockholm.

 • Dags att planera för vinterns snösnkottning

  Äntligen är våren här och vi har en lång härlig sommar framför oss. Vintern känns avlägsen men faktum är att det redan nu är bra att börja planera inför vinterns snöskottning, speciellt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.

 • Vi följer arbetsmiljöverkets riktlinjer vid snöskottning

  Vi skottar och plogar många typer av ytor runt om i Stockholmsområdet. För att snöskottningen ska vara så säker som möjligt har vår personal rätt utbildning. Vi följer även arbetsmiljöverkets riktlinjer för hur en säker snöskottning ska gå till.

 • Snöskottning med en stor maskinpark

  Vi på Miramix utför snöskottning och andra tjänster runt om i Stockholm. Vi har en gedigen maskinpark som gör att vi kan hjälpa dig med både små och stora jobb inom allt från snöskottning och snöplogning till sandning av ytor där det finns risk för halka.