Bättre sent är aldrig – Boka din snöskottning nu och njut av en vit jul!

Nu när helgerna kommer emot oss så är det bara att inse att snön snart kommer att vara ett faktum, i Stockholm har det redan varit snö i omgångar.

Senhöstens första snö bör har ju varit en förhandsvarning att nu är det dags att se om sitt hus. Har du kolla på redskapen för snöröjning och den vanskliga takskottningen som ju kräver en hel del i Stockholm. Särskilt så eftersom det är förenat med påföljd om man inte tar sitt ansvar eller om det blir ett tillbud med personskador.

Med lämplig framförhållning så kan det där med skottning av tak bli en enkel sak som man inte behöver ligga vaken på nätterna för. Har man bokat med skottningstjänsten i god tid så kanske man till och med glömmer bort att se snön som ett besvär då den börjar falla och då kan man ju stämma in med alla dem som uppskattar en ljus och vit vinter istället för det tråkiga blåsiga höstvädret.

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.