Dags att boka in våren sandupptagning!

Vi är inne i mitten av mars månad vilket innebär att våren officiellt är kommen. Det innebär att tiden är kommen för årets sandupptagning!

Läs mer om sandupptagning Stockholm

SANDUPPTAGNINGEN SKER I APRIL

Som fastighetsägare ansvarar du året runt för framkomligheten utanför din fastighet. Under vinterhalvåret är det främst snöröjning och halkbekämpning och framåt våren är det upptagning av sand och grus. Vanligtvis görs sandupptagningen någon gång i april då snön är borta. Då finns det inte längre en lika stor risk för att den kommer tillbaka som tidigare på våren då kylan kan komma tillbaka över en natt.

För att vara säker på att få den hjälp som man behöver med sandupptagningen när man vill ha det kan det vara bra att börja fundera på upptagningen redan nu och även boka in sin hjälp. Vi på Snöskottning Stockholm hjälper dig med sandupptagning runtom i hela Stockholm.

 

Så går sandupptagningen till

Sandupptagningen utförs normalt så fort snö och is har smält bort och våren är på gång.

Upptagningen utförs med hjälp av en särskild maskin med sugfunktion som är anpassad för att rensa gator från grus. Först beläggs gatorna med vatten och sedan sopas sanden och gruset upp. Den metoden gör att risken för dammspridning blir så liten som möjligt.

Med lång erfarenhet av sandupptagning är vi förberedda för eventuella vädermässiga bakslag och gör allt vi kan för att utföra ett effektivt och genomtänkt arbete. Om vi behöver så gör vi ett tillfälligt uppehåll när vädret är ofördelaktigt och återupptar arbetet så snart förhållandena är mer gynnsamma.

 

Sandupptagning i Stockholm

Vid sandupptagningen sopas olika ytor runt fastigheter helt rena från sand. På en del områden kan tillfälliga parkeringsförbud införas och områden spärras av för att vi ska kunna ta upp sanden. Vi på Snöskottning Stockholm tar upp sand och grus i hela Stockholm med omnejd. Bland våra kunder finns bland annat både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Kontakta oss idag för din hjälp med sandupptagning.

Nyhetsarkiv

 • Avtal för snöröjning

  Vi är nu inne i april månad och våren är äntligen här! April i all ära, men oturligt nog är denna månaden väl känt för sina vinter-bakslag. Genom att vara förberedd med ett avtal för snöröjning kan du vara trygg i att du får den hjälp som behövs om snön mot förmodan skulle återvända till Stockholm.

 • Dags att boka in våren sandupptagning!

  Vi är inne i mitten av mars månad vilket innebär att våren officiellt är kommen. Det innebär att tiden är kommen för årets sandupptagning!

 • Snöplogning i Stockholm

  Vi hjälper dig med snöplogning och snöskottning i Stockholm. Det kan vara olika typer utav ytor som du kan behöva hjälp med. Såsom infarter, gångar och större ytor men även snöskottning på tak.

 • Snön är kommen - dags för snöröjning!

  Åter igen har det kommit några centimeter nysnö i Stockholm vilket innebär att det är på tiden att börja med snöröjning och halkbekämpning igen. Det är viktigt med snöröjning eftersom detta gör att framkomligheten blir betydligt mycket lättare än om det skulle ligga flera decimeter snö.