Dags att planera för vinterns snösnkottning

Äntligen är våren här och vi har en lång härlig sommar framför oss. Vintern känns avlägsen men faktum är att det redan nu är bra att börja planera inför vinterns snöskottning, speciellt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.

Snöskottning av parkeringar, trottoarer och tak

Även om alla känner till att Stockholm ofta får snö under vintern blir många överraskade när den allra första snön kommer. Genom att boka hjälp med snöskottning till sin fastighet redan nu kan man vara lugn och känna sig förberedd och säker på att få hjälpen när den behövs
Behöver du hjälp med skottning av en infart, gång eller trottoar är du välkommen att kontakta oss. Vi skottar även större områden så som parkeringar. Har du en eller flera fastigheter i Stockholm med ytor som kan behöva skottas så är du välkommen att kontakta oss för att boka snöskottning för vintern.

Vissa fastigheter kan även behöva skottning av tak för att undvika snö och isras på förbipasserande eller för att konstruktionen inte klarar att utsättas för den stora tyngden och belastningen snön innebär. Även då kan vi hjälpa till.
Våra medarbetare är noggranna och pålitliga oavsett väder. En snöstorm kan komma plötsligt och lämna ett ordentligt lager med snö efter sig på kort tid. Vår snöjour finns tillgänglig dygnets alla timmar vilket gör att du kan känna dig trygg.

Slipp oron för skador och tillbud.

Som fastighetsägare kan du teckna snöskottningsavtal för snöskottning i Stockholm med omnejd redan nu. Med ett avtal får du regelbunden hjälp med skottningen så fort behovet finns.

Vi tar oss an alla sorters uppdrag inom snöskottning oavsett om du är företagare och fastighetsägare, privatpersoner eller bostadsrättsförening. Våra avtal är anpassade efter var och ens olika behov.

Hör gärna av dig för att veta mer om våra tjänster och för att boka snöskottning i Stockholm. Tänk på att vara ute i god tid, vintern är här snabbare än du tror och vi blir snabbt uppbokade.

Nyhetsarkiv

 • Snöröjning av tak 2020/2021

  Vi befinner oss nu i sluttampen av hösten och det är bara några få dagar kvar tills vintermånaden drar igång på riktigt. Snart stundar tusentals juleljus på gatorna och kanske kommer även snön vilken stund som helst. Det innebär att det är hög tid att redan nu planera inför vinterns skottning på tak i Stockholm.

 • Planera vinterns snöskottning redan nu! 

  Vinter närmar sig allt mer och mer. Detta innebär också att risk för snö ökar och snöskottning blir allt mer aktuellt. Se till att boka vinterns snöskottning redan nu, framförallt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.

 • Tänk igenom era behov redan nu till höst

  Snart närmar vintern sig och vi rekommenderar alltid våra kunder att tänka igenom sina behov i god tid på hösten, innan situationen är akut med risk för ras.  På så sätt kan vi se till att dina behov och önskemål uppfylls och att du lugnt kan sova ut på morgonen. Snön är vårt ansvar och hos oss är du alltid i trygga händer. 

 • Vi utför halkbekämpning och sandning i Stockholm

  Under vinterhalvåret kan det falla mycket snö och då är det viktigt att skotta i anslutning till sin fastighet i Stockholm för att man ska kunna ta sig fram samt för att undvika fallolyckor. För att undvika att folk halkar och slår sig är det en bra idé att ta hjälp med halkbekämpning genom sandning.

 • Snörasskydd till din fastighet i Stockholm

  När vintern anländer till Stockholm kan det finnas risk för att stora mängder snö och is samlas på taket som sedan faller ner mot marken. I särskilda fall är man som fastighetsägare skyldig att sätta upp snörasskydd för att undvika att snö och istappar faller mot marken