Dags att planera för vinterns snösnkottning

Äntligen är våren här och vi har en lång härlig sommar framför oss. Vintern känns avlägsen men faktum är att det redan nu är bra att börja planera inför vinterns snöskottning, speciellt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.

Snöskottning av parkeringar, trottoarer och tak

Även om alla känner till att Stockholm ofta får snö under vintern blir många överraskade när den allra första snön kommer. Genom att boka hjälp med snöskottning till sin fastighet redan nu kan man vara lugn och känna sig förberedd och säker på att få hjälpen när den behövs
Behöver du hjälp med skottning av en infart, gång eller trottoar är du välkommen att kontakta oss. Vi skottar även större områden så som parkeringar. Har du en eller flera fastigheter i Stockholm med ytor som kan behöva skottas så är du välkommen att kontakta oss för att boka snöskottning för vintern.

Vissa fastigheter kan även behöva skottning av tak för att undvika snö och isras på förbipasserande eller för att konstruktionen inte klarar att utsättas för den stora tyngden och belastningen snön innebär. Även då kan vi hjälpa till.
Våra medarbetare är noggranna och pålitliga oavsett väder. En snöstorm kan komma plötsligt och lämna ett ordentligt lager med snö efter sig på kort tid. Vår snöjour finns tillgänglig dygnets alla timmar vilket gör att du kan känna dig trygg.

Slipp oron för skador och tillbud.

Som fastighetsägare kan du teckna snöskottningsavtal för snöskottning i Stockholm med omnejd redan nu. Med ett avtal får du regelbunden hjälp med skottningen så fort behovet finns.

Vi tar oss an alla sorters uppdrag inom snöskottning oavsett om du är företagare och fastighetsägare, privatpersoner eller bostadsrättsförening. Våra avtal är anpassade efter var och ens olika behov.

Hör gärna av dig för att veta mer om våra tjänster och för att boka snöskottning i Stockholm. Tänk på att vara ute i god tid, vintern är här snabbare än du tror och vi blir snabbt uppbokade.

Nyhetsarkiv

 • Snörasskydd till din fastighet i Stockholm

  När vintern anländer till Stockholm kan det finnas risk för att stora mängder snö och is samlas på taket som sedan faller ner mot marken. I särskilda fall är man som fastighetsägare skyldig att sätta upp snörasskydd för att undvika att snö och istappar faller mot marken

 • Takskottning i Stockholm – boka in i god tid!

  Vi är nu inne i mitten av juni månad, vilket innebär att vintern känns väldigt avlägsen i dagsläget. Men faktum är att det är bra att redan börja planera inför vinterns takskottning, särskilt för dig som behöver hjälp med takskottning i Stockholm.

 • Dags att planera för vinterns snösnkottning

  Äntligen är våren här och vi har en lång härlig sommar framför oss. Vintern känns avlägsen men faktum är att det redan nu är bra att börja planera inför vinterns snöskottning, speciellt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.

 • Vi följer arbetsmiljöverkets riktlinjer vid snöskottning

  Vi skottar och plogar många typer av ytor runt om i Stockholmsområdet. För att snöskottningen ska vara så säker som möjligt har vår personal rätt utbildning. Vi följer även arbetsmiljöverkets riktlinjer för hur en säker snöskottning ska gå till.

 • Snöskottning med en stor maskinpark

  Vi på Miramix utför snöskottning och andra tjänster runt om i Stockholm. Vi har en gedigen maskinpark som gör att vi kan hjälpa dig med både små och stora jobb inom allt från snöskottning och snöplogning till sandning av ytor där det finns risk för halka.