Extra risk med is och fallande snö från tak med det väder som är just nu!

Med tempreaturer som pendlar runt nollgrader med nederbörd och snö ökar riskerna för fallande is från tak.

Med tempreaturer som pendlar runt nollgrader med nederbörd och snö ökar riskerna för fallande is från tak. Du vet väl att du som fastighetsägare är ansvarig för eventuella olyckor till följd av fallande is.

Oavsett så kan man förvänta en riktig vinter i januari, som det varit senaste åren kommer alltid en period med rikligt med snö i Stockholmsområdet, men vi hoppas ju slippa motsvarande kaoset som var i november i förra vintern.

Så även om det inte blir en vit jul med mycket snö så krävs vaksamhet på tak och risk för halka. Ta en kontakt så hjälper vi er minimera riskerna för olyckor som du som fastighetsägare har ansvar för.

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.