Flera metoder för snöskottningen

Vi är nu inne i oktober och vintern närmar sig. När snön kommer kan det vara skönt att vara beredd genom att ha bokat in sin hjälp med snöskottningen.

Det finns en rad olika metoder för snöskottning med både snöröjning, plogning och takskottning Läs mer om vad vi erbjuder inom snöskottning här.


Snöskottning.

Snöskottning på många ytor

Man kan vara i behov av skottning med skilda metoder beroende på vilken typ av fastighet det gäller. För det första kan man som privatperson vara i behov av lättare snöröjning av uppfarten eller en annan yta kring huset. Som hyresvärd kan man också vara i behov av att snöröja sådant som uppfarten, ingångar och trottoarer i anslutning till fastigheten.

Som företagare kan man vara i behov av en större plogning med en plogbil av exempelvis uppfarten, en parkering eller annan yta. Vi utför snöröjningar och plogningar på alla de beskrivna ytorna. Vi gör även takskottningar, vilket är ytterligare en typ av skottning.

Snöskottning med säkerheten i fokus

En fördel med att ta hjälp med snöskottningen är att skottningen utförs av ett företag som vet hur skottningen ska göras på ett säkert vis, dessutom med rätt metod som passar de enskilda behoven.

 

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.