Hjälp med snöröjning i Stockholm?

Trött på att slita med snöröjning och särskilt takskottning under vinterhalvåret?

Låt någon annan göra det istället. Vi tar hand om arbetet under vinterhalvåret 2017/2018 när du tecknar ett snöskottningsavtal. Smidigt och praktiskt, dessutom får du tid för annat. Med lång erfarenhet och bredd på olika uppdrag är vi vana att arbeta på vintern. Vi röjer bort all snö på taket, som i längden annars kan skapa framtida problem som rost och liknande.

Just arbetet med takskottning är extra riskfyllt och kräver stort ansvar för att förhindra skador och olyckor. Vi följer alltid Arbetsmiljöverkets riktlinjer ”Skotta säkert” vid takskottning och all vår personal har genomgått utbildning i taksäkerhet. Med oss kan du känna dig trygg i alla lägen.

Låter det intressant? Då är det bara att kontakta oss så bokar vi in ett möte och gör igenom ditt behov av snöskottning och takskottning. Vi är verksamma inom snöröjning i hela Stockholmsregionen.

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.