Hjälp med snöskottning?

Nu när vintern närmar sig är det viktigt att tänka på snöskottning och borttagning av istappar från tak och fasader.

Nu när vintern närmar sig är det viktigt att tänka på snöskottning och borttagning av istappar från tak och fasader.

Som fastighetsägare är du skyldig att hålla taken fria från snö och is. Förbered dig inför kommande vintersäsong genom att teckna avtal för takskottning.

Miramix kan hjälpa er med snöskottning i Stockholm. Våra anställda arbetar effektivt och säkert och du kan känna dig trygg med vårt arbete. Vi har den utrustning och erfarenhet som krävs för att kunna utföra ett bra jobb och minimera risken för skador på ditt tak men även för de människor som vistas i närheten när takskottningen sker.

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.