NU DAGS ATT PLANERA SNÖRÖJNING & TAKSKOTTNING INFÖR VINTERN

Vintern 2016 bjöd på en hel del arbete för oss som arbetar med snöskottning i Stockholm. Som mest intensivt var det i början av november med snökaoset som stoppade allt i hela Stockholm under några dagar.

Avtala om Snöröjning i Stockholm redan nu
Kontakt oss redan nu och avtala om hjälp med snöskottning, snöröjning och takskottning i hela Stockholm. Efter vintern hjälper vi också med sandupptagning.

Som fastighetsägare är du skyldig att hålla taken fria från snö och is. Förbered dig inför kommande vintersäsong genom att teckna avtal för takskottning.

Vill ni slippa ifrån snöskottning och snöröjning under nästa säsong så passa på att tänka igenom vilka behov ni har och teckna ett snöskottningsavtal inför vintern 2017/2018.

Vi hjälper både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar
Vi har alla sorters fastighetsägare som kunder och hjälper med snöskottning, plogning och sandning. Vi kan även hjälpa till med isbekämpning på tak och ta bort istappar och snö på taket av din fastighet.

Säker snöskottning med kvalitet
För oss är det viktigt att vårt arbete alltid håller allra högsta klass och att vi lämnar kunder som är fullständigt nöjda med det arbete vi utfört. Just arbetet med takskottning är extra riskfyllt och kräver stort ansvar för att förhindra skador och olyckor. Vi följer alltid Arbetsmiljöverkets riktlinjer ”Skotta säkert” vid takskottning och all vår personal har genomgått utbildning i taksäkerhet. Med oss kan du känna dig trygg i alla lägen.

Miramix kan hjälpa er med snöskottning i Stockholm. Våra anställda arbetar effektivt och säkert och du kan känna dig trygg med vårt arbete. Vi har den utrustning och erfarenhet som krävs för att kunna utföra ett bra jobb och minimera risken för skador på ditt tak men även för de människor som vistas i närheten när takskottningen sker.

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.