Ny snö - snöröjning i Stockholm tillgängligt

Även om man tror att det kanske inte kommer mer snö kan man aldrig vara på den säkra sidan. Återigen har det kommit några decimeter i Stockholm vilket innebär att det är på tiden att börja med snöröjning igen.

Det är viktigt med snöröjning eftersom detta gör att framkomligheten blir betydligt mycket lättare än om det skulle ligga decimeter eller meter med snö. Det kan behöva snöröjas både på bilvägar och trottoarer för att fotgängare också ska kunna ta sig fram på ett smidigt sätt utan att behöva pulsa i snö.

Vi erbjuder snöröjning för företag och fastighetsbolag i Stockholm. Vi erbjuder tjänster så som att avlägsna snö från stora som små industritak, snöröja gångvägar, trottoarer och parkeringar samt sanda om det behövs. Vi erbjuder avtalsskottning och det gör att du som kund kan känna dig nöjd och samtidigt ha en säkerhet på att det blir snöröjt om snön plötsligt börjar falla.

Läs med om snöröjning i Stockholm här.

Om du är en fastighetsägare eller har en stor villa som behöver snöröjas kan vi även hjälpa till med det. Tveka inte att höra av dig till oss om du någon gång funderar på att ta hjälp med snöröjningen i Stockholm.

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.