Planera snöröjning på tak i Stockholm redan nu 

Vintern börjar närma sig allt mer, vilket innebär att snön kan komma när som helst.

Därför vore det smart att redan nu planera inför snöröjning av tak. Se därför till att boka vinterns snöröjning i tid, så att du kan känna dig trygg och säker på att du får professionell hjälp med snöröjning på tak i Stockholm. 

Snöröjning på tak  

För dig som fastighetsägare är det väldigt viktigt att kontrollera snömängden på taket. Detta för att säkerställa att det inte uppstår skador eller olyckor till följd av snö och is som kan falla ner på fotgängare. Varje år drabbas fastighetsägarna av onödiga dyra takskador på grund av snön. Fastigheterna kan exempelvis drabbas av fuktskador från snön, något som kan bli väldigt dyrt att åtgärda sedan. 

Snöröjning på egen hand 

 

För att utföra snöröjning på egen hand måste du första säkerställa att du kan utföra det på ett tryggt och säkert sätt. Det är även viktigt att veta konditionen på taket innan man börjar, för att minska riskerna för oönskade olyckor. Rätt utrustning som säkerhetssele och speciella skor bör alltid användas för att undvika fallolyckor. Om man däremot bestämmer sig för att ta hjälp av en erfaren firma kan man känna sig trygg att snöröjningen på taket går säkert till. Eftersom professionella firmor har både den rätta utrustningen och kunskapen för snöröjning på tak i Stockholm. 

Säker snöröjning 


Vi vet att snöröjning på tak i Stockholm kan innebära en del risker som exempelvis halkolyckor och fallolyckor. Vi på Snöskottning Stockholm har en lång erfarenhet av snöröjning på tak och är utbildade att utföra säker snöröjning, så att du kan känna dig trygg. Kontakta oss om det är så att du behöver hjälp med snöröjning eller snöskottning. Vi tar oss ann uppdrag stora som små! 

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.