Snön är kommen - dags för snöröjning!

Åter igen har det kommit några centimeter nysnö i Stockholm vilket innebär att det är på tiden att börja med snöröjning och halkbekämpning igen. Det är viktigt med snöröjning eftersom detta gör att framkomligheten blir betydligt mycket lättare än om det skulle ligga flera decimeter snö.

Det är framförallt viktigt att skotta i anslutning till sin fastighet i Stockholm för att man ska kunna ta sig fram samt för att undvika fallolyckor. För att undvika att folk halkar och slår sig är det en bra idé att även ta hjälp med halkbekämpning genom sandning.

Här kan du läsa mer om våra tjänster inom halkbekämpning i Stockholm

 

Risker under vintern

Nu när vintern kommit med både snö och is blir det mer riskfyllt att röra sig på vägarna då väglaget och gångbanor blir hala. Detta gäller alla som rör sig utomhus - gångtrafikanter, cyklister, bilister och andra trafikanter finns en risk för att olyckan kan vara framme.

På Snöskottning Stockholm erbjuder vi snöröjning för företag och fastighetsbolag i Stockholm. Vi hjälper till att avlägsna snö från stora som små industritak, snöröja gångvägar, trottoarer och parkeringar samt sanda om det behövs. Förutom snöröjning utför vi även halkbekämpning genom sandning för att minimera fallolyckor. När vi hjälper till med halkbekämpning sandar vi och grusar de ytor som har skottats. Genom att sprida sand och grus över området blir fästet bättre och underlaget blir säkrare att röra sig på. På så sätt behöver man inte oroa sig för att någon ska halka och slå sig.

 

Kontakta oss för snöröjning och halkbekämpning

Genom att ta hjälp med sandning i god tid kan man minimera riskerna för halkolyckor. När våren sedan kommer kan vi även hjälpa till att ta upp sanden genom vår effektiva sandupptagning.  Om du är en fastighetsägare eller har en stor villa som behöver snöröjas kan vi även hjälpa till med det. Tveka inte att höra av dig till oss om du någon gång funderat på att ta hjälp med snöröjningen i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Avtal för snöröjning

  Vi är nu inne i april månad och våren är äntligen här! April i all ära, men oturligt nog är denna månaden väl känt för sina vinter-bakslag. Genom att vara förberedd med ett avtal för snöröjning kan du vara trygg i att du får den hjälp som behövs om snön mot förmodan skulle återvända till Stockholm.

 • Dags att boka in våren sandupptagning!

  Vi är inne i mitten av mars månad vilket innebär att våren officiellt är kommen. Det innebär att tiden är kommen för årets sandupptagning!

 • Snöplogning i Stockholm

  Vi hjälper dig med snöplogning och snöskottning i Stockholm. Det kan vara olika typer utav ytor som du kan behöva hjälp med. Såsom infarter, gångar och större ytor men även snöskottning på tak.

 • Snön är kommen - dags för snöröjning!

  Åter igen har det kommit några centimeter nysnö i Stockholm vilket innebär att det är på tiden att börja med snöröjning och halkbekämpning igen. Det är viktigt med snöröjning eftersom detta gör att framkomligheten blir betydligt mycket lättare än om det skulle ligga flera decimeter snö.