Snöskottning med en stor maskinpark

Vi på Miramix utför snöskottning och andra tjänster runt om i Stockholm. Vi har en gedigen maskinpark som gör att vi kan hjälpa dig med både små och stora jobb inom allt från snöskottning och snöplogning till sandning av ytor där det finns risk för halka.

Miramix utför snöskottning i Stockholm med en stor maskinpark.

Läs gärna mer om våra tjänster inom snöröjning och plogning i Stockholm

Mindre och större jobb inom snöskottning

Vi hjälper kunder från flera kundgrupper med snöskottning, snöröjning, plogning och sandning i Stockholm. I vår maskinpark har vi fem stycken traktorer bland annat av typerna Wille 465 och Lundberg 4240. Vår gedigna kunskap i samband med kvalitativa maskiner gör att vi kan ta oss an både mindre och större jobb inom snöskottning i Stockholmsområdet.

Vi skottar allt från mindre ytor som trottoarer, gångvägar och infarter till stora ytor som en parkering eller en annan yta. Vi hjälper även våra kunder med takskottningar. Att utföra en takskottning på en fastighet i Stockholm är viktigt för att minska riskerna för att snö och is faller ned mot marken och kan skada någon som passerar.

Våra maskiner gör att vi även kan hjälpa till med att sanda sådana ytor där det kan finnas risk för halka under vintern samt sedan samla upp gruset och sanden när våren kommer och halkrisken är över.

Snöröjning och takskottning i Stockholm

För att en snöskottning ska gå säkert till och slutresultatet ska bli som önskat är det viktigt att ha de rätta kunskaperna men alltså även en utrustning som har en hög kvalitet. Vi hjälper dig gärna med din snöskottning i Stockholm. Hör av dig för att veta mer samt för att boka in din hjälp. Se också mer här på vår hemsida om vad vi erbjuder inom allt från plogning och snöröjning till takskottning i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Dags att planera för vinterns snösnkottning

  Äntligen är våren här och vi har en lång härlig sommar framför oss. Vintern känns avlägsen men faktum är att det redan nu är bra att börja planera inför vinterns snöskottning, speciellt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.

 • Vi följer arbetsmiljöverkets riktlinjer vid snöskottning

  Vi skottar och plogar många typer av ytor runt om i Stockholmsområdet. För att snöskottningen ska vara så säker som möjligt har vår personal rätt utbildning. Vi följer även arbetsmiljöverkets riktlinjer för hur en säker snöskottning ska gå till.

 • Snöskottning med en stor maskinpark

  Vi på Miramix utför snöskottning och andra tjänster runt om i Stockholm. Vi har en gedigen maskinpark som gör att vi kan hjälpa dig med både små och stora jobb inom allt från snöskottning och snöplogning till sandning av ytor där det finns risk för halka.

 • Så undviker du risk för snöras från taket

  En risk under vintern, samt när vintern går över till vår och temperaturerna blir högre, är att snö och is faller ned från ett tak. Det finns flera sätt att undvika snöras och vi hjälper våra kunder med att säkra tak mot snöras runt om i Stockholm.

 • Vi erbjuder snöskottning i hela Stockholm

  Vi hjälper ett flertal kundgrupper runt om i Stockholmsområdet, särskilt i söderorterna är vi verksamma. Till oss kan du vända dig för hjälp med allt från snöröjning och plogning till skottning av tak.