Snöskottning med en stor maskinpark

Vi på Miramix utför snöskottning och andra tjänster runt om i Stockholm. Vi har en gedigen maskinpark som gör att vi kan hjälpa dig med både små och stora jobb inom allt från snöskottning och snöplogning till sandning av ytor där det finns risk för halka.

Miramix utför snöskottning i Stockholm med en stor maskinpark.

Läs gärna mer om våra tjänster inom snöröjning och plogning i Stockholm

Mindre och större jobb inom snöskottning

Vi hjälper kunder från flera kundgrupper med snöskottning, snöröjning, plogning och sandning i Stockholm. I vår maskinpark har vi fem stycken traktorer bland annat av typerna Wille 465 och Lundberg 4240. Vår gedigna kunskap i samband med kvalitativa maskiner gör att vi kan ta oss an både mindre och större jobb inom snöskottning i Stockholmsområdet.

Vi skottar allt från mindre ytor som trottoarer, gångvägar och infarter till stora ytor som en parkering eller en annan yta. Vi hjälper även våra kunder med takskottningar. Att utföra en takskottning på en fastighet i Stockholm är viktigt för att minska riskerna för att snö och is faller ned mot marken och kan skada någon som passerar.

Våra maskiner gör att vi även kan hjälpa till med att sanda sådana ytor där det kan finnas risk för halka under vintern samt sedan samla upp gruset och sanden när våren kommer och halkrisken är över.

Snöröjning och takskottning i Stockholm

För att en snöskottning ska gå säkert till och slutresultatet ska bli som önskat är det viktigt att ha de rätta kunskaperna men alltså även en utrustning som har en hög kvalitet. Vi hjälper dig gärna med din snöskottning i Stockholm. Hör av dig för att veta mer samt för att boka in din hjälp. Se också mer här på vår hemsida om vad vi erbjuder inom allt från plogning och snöröjning till takskottning i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Snöröjning av tak 2020/2021

  Vi befinner oss nu i sluttampen av hösten och det är bara några få dagar kvar tills vintermånaden drar igång på riktigt. Snart stundar tusentals juleljus på gatorna och kanske kommer även snön vilken stund som helst. Det innebär att det är hög tid att redan nu planera inför vinterns skottning på tak i Stockholm.

 • Planera vinterns snöskottning redan nu! 

  Vinter närmar sig allt mer och mer. Detta innebär också att risk för snö ökar och snöskottning blir allt mer aktuellt. Se till att boka vinterns snöskottning redan nu, framförallt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.

 • Tänk igenom era behov redan nu till höst

  Snart närmar vintern sig och vi rekommenderar alltid våra kunder att tänka igenom sina behov i god tid på hösten, innan situationen är akut med risk för ras.  På så sätt kan vi se till att dina behov och önskemål uppfylls och att du lugnt kan sova ut på morgonen. Snön är vårt ansvar och hos oss är du alltid i trygga händer. 

 • Vi utför halkbekämpning och sandning i Stockholm

  Under vinterhalvåret kan det falla mycket snö och då är det viktigt att skotta i anslutning till sin fastighet i Stockholm för att man ska kunna ta sig fram samt för att undvika fallolyckor. För att undvika att folk halkar och slår sig är det en bra idé att ta hjälp med halkbekämpning genom sandning.

 • Snörasskydd till din fastighet i Stockholm

  När vintern anländer till Stockholm kan det finnas risk för att stora mängder snö och is samlas på taket som sedan faller ner mot marken. I särskilda fall är man som fastighetsägare skyldig att sätta upp snörasskydd för att undvika att snö och istappar faller mot marken