Snöröjning av taket kan behövas på våren

Vi är nu inne i mars och våren är nära. När våren kommer kan det vara bra att se till att få bort snö och is från taket genom att ta hjälp med en snöröjning av taket.

En snöröjning av tak i Stockholm kan behövas när våren kommer.

Läs mer även här om snöröjning i Stockholm

Undvik risker genom snöröjning i Stockholm

Når temperaturerna blir varmare och snön på taket börjar smälta sakta men säkert finns det flera anledningar till att ta hjälp med snöröjning på ditt tak i Stockholm. För det första undviker man att snön rasar ned från taket och hamnar på någon på marken. Att få fallande snö eller is över sig kan innebära risker.

Att få bort snön från taket genom en snöröjning gör också att man undviker det vatten som annars ska rinna av taket. Om man har ett dåligt system för avrinningen eller ett dåligt tak skulle vattnet i värsta fall kunna ställa till med problem.

Snöröjningar runt om i Stockholm

Vi tar hand om snöröjningen i Stockholm. Vi skottar bort snön och tar bort de istappar som kan tänkas ha bildats i anslutning till taket. Våra medarbetare är utbildade att utföra säkra snöröjningar på höga höjder genom utbildningen Skotta säkert.

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.