Snöröjning på ditt tak i Stockholm

Säker snöröjning på tak i Stockholm När vintern är kommen och stora mängder snö kommer kan det vara viktigt att röja sitt tak i Stockholm på snö. Vi utför snöröjning på tak i Stockholmsområdet. Vid snöröjning på tak är det mycket att tänka på, man ska både skotta rätt och ha rätt säkerhetsutrustning.

Därför behövs snöröjning på tak

Snöröjning kan behövas på ditt tak i Stockholm när det samlas mycket snö som kan rasa ned och leda till olyckor. Snöröjning på ditt tak kan även motverka att taket skadas.

Vid snöröjning på tak i Stockholm är det viktigt att ha personal som känner till säkerhetsriskerna. En typ av utbildning som finns som klargör att snöröjarna har rätt kompetens för snöröjning av tak är utbildningen Skotta säkert. Vid snöröjning på tak rekommenderar även myndigheten för samhällskydd att en sele som skyddar mot fall används.

Så går snöröjningen till

Vid snöröjning av tak skottas först mindre delar och sedan större områden på taket. Detta undviker att vissa delar som inte har röjts på snö ska belastas för mycket.

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.