Snöröjningen 2015 / 2016

Vintern 2015/2016 bjöd på en hel del arbete för oss som arbetar med snöskottning i Stockholm.

Mars månad har gjort sin entré och även om det kommit en del snö de senaste dagarna så märker man att vintern börjar släppa sitt grepp om Stockholm och våren närmar sig. Här och var börjar det dyka upp vårtecken i form av blommor, längre dagar och fåglar som återvänder.

För oss som arbetar med snöskottning i Stockholm har det varit en hel del arbete under vintersäsongen 2015/2016 även om det funnits vintrar då det varit betydligt mycket mer snö och arbete med snöröjning.

Vill ni slippa ifrån snöskottning och snöröjning under nästa säsong så passa på att tänka igenom vilka behov ni har och teckna ett snöskottningsavtal inför vintern 2016/2017. Vi hjälper både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med snöskottning, plogning och sandning. Vi kan även hjälpa till med isbekämpning på tak och ta bort istappar och snö på taket av din fastighet.

För oss är det viktigt att vårt arbete alltid håller allra högsta klass och att vi lämnar kunder som är fullständigt nöjda med det arbete vi utfört. Just arbetet med takskottning är extra riskfyllt och kräver stort ansvar för att förhindra skador och olyckor. Vi följer alltid Arbetsmiljöverkets riktlinjer ”Skotta säkert” vid takskottning och all vår personal har genomgått utbildning i taksäkerhet. Med oss kan du känna dig trygg i alla lägen.

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.