Undvik riskerna med snöskottning i Stockholm

Under vintern faller ibland mycket snö som ska skottas bort från allt från infarter till parkeringar. Att ta hjälp med snöskottningen kan vara att föredra för att undvika de risker som finns med att sköta snöskottningen själv.

Genom att ta hjälp med snöskottning i Stockholm kan man undvika skottningens risker.

Läs mer också här om riskerna med snöskottning i Stockholm

Skador kan uppstå vid snöskottning

Att skotta snö kan vara något som vissa möjligen ser som avkopplande, men att skotta snö kan också föra med sig risker. En av de risker som finns när du ska utföra snöskottning i Stockholm är att du ramlar omkull och slår dig. En annan risk är att man skottar snö medan man är kall och därför gör illa exempelvis ryggen. En del skottningar sker också i utrymmen som innebär särskilt stora risker, som på ett tak.

När man tar hjälp med snöskottning i Stockholm så slipper man dessa risker och får även samtidigt mer tid över till annat. Vi tar hand om allt från snöröjningar och snöskottningar till takskottningar runt om i Stockholm med omnejd.

Snöskottning i Stockholm

Även om vintern nu är långt borta så kan det vara bra att boka in sin snöskottning i Stockholm i tid. Hör gärna av dig.

Nyhetsarkiv

 • Snörasskydd till din fastighet i Stockholm

  När vintern anländer till Stockholm kan det finnas risk för att stora mängder snö och is samlas på taket som sedan faller ner mot marken. I särskilda fall är man som fastighetsägare skyldig att sätta upp snörasskydd för att undvika att snö och istappar faller mot marken

 • Takskottning i Stockholm – boka in i god tid!

  Vi är nu inne i mitten av juni månad, vilket innebär att vintern känns väldigt avlägsen i dagsläget. Men faktum är att det är bra att redan börja planera inför vinterns takskottning, särskilt för dig som behöver hjälp med takskottning i Stockholm.

 • Dags att planera för vinterns snösnkottning

  Äntligen är våren här och vi har en lång härlig sommar framför oss. Vintern känns avlägsen men faktum är att det redan nu är bra att börja planera inför vinterns snöskottning, speciellt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.

 • Vi följer arbetsmiljöverkets riktlinjer vid snöskottning

  Vi skottar och plogar många typer av ytor runt om i Stockholmsområdet. För att snöskottningen ska vara så säker som möjligt har vår personal rätt utbildning. Vi följer även arbetsmiljöverkets riktlinjer för hur en säker snöskottning ska gå till.

 • Snöskottning med en stor maskinpark

  Vi på Miramix utför snöskottning och andra tjänster runt om i Stockholm. Vi har en gedigen maskinpark som gör att vi kan hjälpa dig med både små och stora jobb inom allt från snöskottning och snöplogning till sandning av ytor där det finns risk för halka.