Undvik riskerna med snöskottning i Stockholm

Under vintern faller ibland mycket snö som ska skottas bort från allt från infarter till parkeringar. Att ta hjälp med snöskottningen kan vara att föredra för att undvika de risker som finns med att sköta snöskottningen själv.

Genom att ta hjälp med snöskottning i Stockholm kan man undvika skottningens risker.

Läs mer också här om riskerna med snöskottning i Stockholm

Skador kan uppstå vid snöskottning

Att skotta snö kan vara något som vissa möjligen ser som avkopplande, men att skotta snö kan också föra med sig risker. En av de risker som finns när du ska utföra snöskottning i Stockholm är att du ramlar omkull och slår dig. En annan risk är att man skottar snö medan man är kall och därför gör illa exempelvis ryggen. En del skottningar sker också i utrymmen som innebär särskilt stora risker, som på ett tak.

När man tar hjälp med snöskottning i Stockholm så slipper man dessa risker och får även samtidigt mer tid över till annat. Vi tar hand om allt från snöröjningar och snöskottningar till takskottningar runt om i Stockholm med omnejd.

Snöskottning i Stockholm

Även om vintern nu är långt borta så kan det vara bra att boka in sin snöskottning i Stockholm i tid. Hör gärna av dig.

Nyhetsarkiv

 • Fastighetsägaren har ansvar att undvika snöras

  När mycket snö faller och samlas på taket under vintern så kan det innebära en del risker. Men vem bär egentligen ansvaret om ett snöras uppstår som skulle kunna leda till en olycka? Som fastighetsägare i Stockholm har man ett ansvar att se till att undvika ett snöras.

 • Vi erbjuder snöjour i Stockholm

  När vinter kommer så gör den det ofta snabbt och ibland så kanske man inte är helt förberedd och blir överraskad. Ett bra sätt att göra sig redo inför vintern är att boka in regelbunden hjälp med snöskottning. Om man snabbt skulle behöva hjälp med snöskottning i Stockholm så erbjuder vi även snöjour.

 • Snöröjning åt många kundgrupper

  Vi utför flera typer av snöröjningar och snöskottningar i Stockholmsområdet. Vi erbjuder också våra tjänster till en rad olika typer av kundgrupper.

 • Rätt utrustning krävs vid snöskottning i Stockholm

  I samband med att man ska skotta snö i Stockholm så är det viktigt att använda sig av rätt typ av utrustning, både för att snöskottningen ska vara tidseffektiv och säker att utföra. Vi skottar snö med rätt typ av utrustning.

 • Bra att boka snöskottningen i tid

  Sommaren är här och vintern kan kännas avlägsen, men det finns all anledning att tänka på att boka in vinterns snöskottning i Stockholm i god tid.