Undvik riskerna med snöskottning i Stockholm

Under vintern faller ibland mycket snö som ska skottas bort från allt från infarter till parkeringar. Att ta hjälp med snöskottningen kan vara att föredra för att undvika de risker som finns med att sköta snöskottningen själv.

Genom att ta hjälp med snöskottning i Stockholm kan man undvika skottningens risker.

Läs mer också här om riskerna med snöskottning i Stockholm

Skador kan uppstå vid snöskottning

Att skotta snö kan vara något som vissa möjligen ser som avkopplande, men att skotta snö kan också föra med sig risker. En av de risker som finns när du ska utföra snöskottning i Stockholm är att du ramlar omkull och slår dig. En annan risk är att man skottar snö medan man är kall och därför gör illa exempelvis ryggen. En del skottningar sker också i utrymmen som innebär särskilt stora risker, som på ett tak.

När man tar hjälp med snöskottning i Stockholm så slipper man dessa risker och får även samtidigt mer tid över till annat. Vi tar hand om allt från snöröjningar och snöskottningar till takskottningar runt om i Stockholm med omnejd.

Snöskottning i Stockholm

Även om vintern nu är långt borta så kan det vara bra att boka in sin snöskottning i Stockholm i tid. Hör gärna av dig.

Nyhetsarkiv

 • Snön är kommen - dags för snöröjning!

  Åter igen har det kommit några centimeter nysnö i Stockholm vilket innebär att det är på tiden att börja med snöröjning och halkbekämpning igen. Det är viktigt med snöröjning eftersom detta gör att framkomligheten blir betydligt mycket lättare än om det skulle ligga flera decimeter snö.

 • Så skottar du säkert i vinter!

  Vi befinner oss nu i mitten av december månad och med knappt 10 dagar kvar till jul vill vi på Snöskottning Stockholm passa på att önska alla våra kunder en riktigt god jul och ett gott nytt år.

 • Snöröjning av tak 2020/2021

  Vi befinner oss nu i sluttampen av hösten och det är bara några få dagar kvar tills vintermånaden drar igång på riktigt. Snart stundar tusentals juleljus på gatorna och kanske kommer även snön vilken stund som helst. Det innebär att det är hög tid att redan nu planera inför vinterns skottning på tak i Stockholm.

 • Planera vinterns snöskottning redan nu! 

  Vinter närmar sig allt mer och mer. Detta innebär också att risk för snö ökar och snöskottning blir allt mer aktuellt. Se till att boka vinterns snöskottning redan nu, framförallt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.

 • Tänk igenom era behov redan nu till höst

  Snart närmar vintern sig och vi rekommenderar alltid våra kunder att tänka igenom sina behov i god tid på hösten, innan situationen är akut med risk för ras.  På så sätt kan vi se till att dina behov och önskemål uppfylls och att du lugnt kan sova ut på morgonen. Snön är vårt ansvar och hos oss är du alltid i trygga händer.