Var redo för vintern med bokad snöskottning

Även om vintern ännu inte är här, och kan kännas avlägsen, kan det vara bra att redan nu planera inför vinterhalvåret och snöns ankomst genom att boka hjälp med vinterns snöskottning.

Snöskottning åt företag, fastighetsbolag och fastighetsägare

När den första snön har fallit brukar efterfrågan på hjälp med skottning och snöröjning bli stor. Att redan ha bokat in sin skottning till vintern kan därför vara bra för att vara på den säkra sidan och veta att man får den hjälp som man behöver.

Vinterns snö och is kan innebära en del risker, bland annat med halka och fallande istappar. En regelbunden snöskottning är något som kan minska riskerna och göra det lättare att ta sig fram.

Snöskottning Stockholm skottar åt företag, fastighetsbolag och mindre fastigheter med tjänster som skottning av tak, gångvägar, parkeringar, uppfarter med mera.

Regelbunden hjälp med skottningen

För dig som företagare eller fastighetsägare som vill ha regelbunden hjälp med snöskottningen kan ett avtal stiftas för hela vintern.

Ibland kan snön komma som en överraskning över natten när hösten övergår till vinter. Det kan alltså då vara bra att vara redo med snöskottningen. Även om vintern kanske känns avlägsen i dagsläget.

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.