Snöröjning och plogning i Stockholm

Vi arbetar med många olika typer av snöröjningar och plogningar runt om i Stockholmsområdet med allt från snöskottningar på infarter och gångar till plogningar av större ytor och skottningar på tak. Vi skottar också åt många olika kundgrupper.

Oavsett om du vill ha hjälp med att skotta snö i Stockholm i anslutning till din fastighet, vid ditt företags fastighet eller kanske vid fastighetsbolagets hyreshus kan du kontakta oss när du behöver snöskottare i Stockholm.

Snöröjning för företag i Stockholm

Vi erbjuder snöröjning, plogning och takskottning för företag i Stockholm. När man driver ett företag finns det många ytor där man kan tänkas behöva hjälp med en snöröjning. Det kan vara allt från plogning av parkering och infarter till skottning av trottoarer och små och stora industritak.

Ofta jobbar vi på avtal för hela vintern med avtalsskottning. På så vis kan du känna dig trygg och har hjälp med snöröjning oavsett om det är mycket eller lite snö.

Våra kunder

Idag bistår vi mer än 20 kunder med markskottning, inklusive bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar, skolor och företag, där vi erbjuder både maskinell och manuell snöröjning. Utöver detta har vi avtal med 15 kunder för takskottning, som omfattar både bostadsfastigheter och kommersiella byggnader. Årligen ingår vi flera nya avtal och expanderar vår maskinpark för att säkerställa att vi alltid kan tillgodose våra kunders behov på bästa möjliga sätt.

plogning vid större fastigheter i Stockholm

Även som fastighetsbolag har man många ytor som under vintertiden behöver skottas vid bolagets fastigheter. Vi hjälper till med snöröjning, snöplogning och takskottning vid lägenheter och hus runt om i Stockholm. Vi utför mindre snöröjningar vid gångvägar och trottoarer vid fastigheterna samt plogningar vid större ytor.

För att undvika snöras från tak hjälper vi alltså även till med takskottningar. När vi skottar tak i Stockholm får vi bort den snö och is som annars riskerar både att släppa från taket och innebära risker samt kan ha en negativ påverkan på taket när snön smälter.

Även för fastighetsbolag erbjuder vi avtal för regelbunden hjälp med snöröjning i Stockholm under vinterhalvåret.

snöSkottning vid mindre fastigheter 

Vi skottar också åt mindre fastighetsägare. Här är vi snabbt på plats för att göra garageuppfarten snöfri eller för att skotta en gång från ytterdörr till postlåda alla dagar i veckan. Vi hjälper dig även med sandning så att tråkiga halkolyckor kan undvikas.

Du kan kontakta oss för hjälp med enstaka skottningar eller precis som företag och fastighetsbolag skriva ett avtal för hjälp med snöröjning i Stockholm under hela vintern.

Snöröjning i Stockholm med effektiva plogmaskiner

När vi plogar använder vi traktorplogning vilket är ett mycket effektivt sätta att ploga på. Metoden att ploga med traktor har använts under lång tid. Eftersom traktorerna inte är så stora går det lika bra att ploga mindre ytor som trottoarer som större ytor som parkeringar. Vår plogmaskin underlättar vintern för dig. 

Även när vi utför mindre snöröjningar i Stockholm av exempelvis infarter eller utför takskottningar har vi alltid fokus på att använda rätt utrustning som gör snöröjningen både effektiv och säker. Särskilt vid en takskottning är det viktigt att tänka på säkerheten då skottning på höga höjder kan innebära risker. Våra medarbetare är utbildade för takskottningar genom utbildningen Skotta säkert.

Snöröjning och snöplogning efter dina behov

Hur mycket hjälp man behöver med snöröjning och av vilka ytor kan skilja sig åt. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med inom snöröjning efter just dina behov samt om pris för snöröjning och pris för snöskottning i Stockholm.

Kontakta oss för snöröjning, snöplogning och takskottning i Stockholm som bland annat företag, fastighetsbolag eller fastighetsägare. Vi erbjuder även snöröjning på tak och takskottning. Hör av dig om du vill veta mer hur det går till, samt pris för takskottning i Stockholm.