Boka vårens sandupptagning i Stockholm redan nu

När vintern kommer och snön faller kan det finnas risk för halkolyckor. För att minska risken halkbekämpar man många typer av ytor genom sandning. När våren kommer ska sedan stora mängder sand avlägsnas. För att vara trygg med att få den hjälp som man vill ha kan det vara bra att boka vårens sandupptagning i Stockholm redan nu.

Miramix utför sandupptagning i Stockholm.

Läs mer här om våra tjänster inom sandupptagning i Stockholm

Sandupptagningen sker vanligen i april

När snön och isen kommer till Stockholm så kan det finnas en risk för olyckor. Det kan vara både fallolyckor för gångtrafikanter samt halkolyckor för cyklister och krockar med bilar och andra typer av fordon. Genom att halkbekämpa med sand och grus kan man alltså minska risken för den här typen av olyckor.

När snön till slut börjar smälta och temperaturerna blir högre så ska den sand och det grus som har strötts ut tas upp igen. Vanligen så sker sandupptagningen i april och den går till på det viset att vi med hjälp av våra traktorer sopar rent gator, trottoarer, parkeringar och andra ytor från sanden och gruset. Ibland kan vi behöva spärra av ytor medan arbetet med sandupptagningen fortgår.

För att veta att man kommer att få den hjälp som man behöver med sandupptagningen kan det vara bra att vara ute i tid med att boka in sandupptagning i Stockholm, istället för att vänta till när behovet uppstår.

Sandupptagning och annat i Stockholm

Vi erbjuder tjänster inom både snöskottning, halkbekämpning och sandupptagning i Stockholm. Vi kan alltså på det viset hjälpa dig med att både undvika halkolyckor under vintertiden och med att avlägsna sanden och gruset när våren kommer.

Hör gärna av dig för att veta mer om tjänsterna samt för att boka in din hjälp med exempelvis vårens sandupptagning.

Nyhetsarkiv

 • Snöskottning med en stor maskinpark

  Vi på Miramix utför snöskottning och andra tjänster runt om i Stockholm. Vi har en gedigen maskinpark som gör att vi kan hjälpa dig med både små och stora jobb inom allt från snöskottning och snöplogning till sandning av ytor där det finns risk för halka.

 • Så undviker du risk för snöras från taket

  En risk under vintern, samt när vintern går över till vår och temperaturerna blir högre, är att snö och is faller ned från ett tak. Det finns flera sätt att undvika snöras och vi hjälper våra kunder med att säkra tak mot snöras runt om i Stockholm.

 • Vi erbjuder snöskottning i hela Stockholm

  Vi hjälper ett flertal kundgrupper runt om i Stockholmsområdet, särskilt i söderorterna är vi verksamma. Till oss kan du vända dig för hjälp med allt från snöröjning och plogning till skottning av tak.

 • Boka vårens sandupptagning i Stockholm redan nu

  När vintern kommer och snön faller kan det finnas risk för halkolyckor. För att minska risken halkbekämpar man många typer av ytor genom sandning. När våren kommer ska sedan stora mängder sand avlägsnas. För att vara trygg med att få den hjälp som man vill ha kan det vara bra att boka vårens sandupptagning i Stockholm redan nu.

 • Så utför du säker snöskottning i vinter

  Under vintern faller ibland stora mängder snö som ska skottas bort från infarter, trottoarer och andra ytor intill fastigheten i Stockholm. Att utföra skotta snö kan innebära en del risker och det finns en del att tänka på för att snöskottningen ska utföras på ett säkert sätt.