Dags att boka sandupptagningen

När vintern kommer med gör den det ibland med mycket snö och is. På grund av riskerna för halka sandas då ofta många slags ytor för både gång- och fordonstrafik.

Det är bra att boka sin sandupptagning i tid.

Vi är nu inne i januari och tiden har kommit att boka in vårens sandupptagning. Läs gärna mer om vår sandupptagning även här

Sandupptagningen sker i april

Ett bra sätt att undvika olyckor i trafiken och även för dem som går och cyklar på vägarna är att sanda och grusa vägar, cykelbanor och trottoarer. När våren sedan kommer ska sanden och gruset tas bort. Detta görs vanligen någon gång i april då snön är borta. Då finns det inte längre en lika stor risk för att den kommer tillbaka som tidigare på våren då kylan kan komma tillbaka över en natt.

För att vara säker på att få den hjälp som man behöver med sandupptagningen när man vill ha det kan det vara bra att börja fundera på upptagningen redan nu och även boka in sin hjälp redan nu.

Sandupptagning runt om i Stockholm

Vi tar upp sand och grus i hela Stockholm med omnejd. Bland våra kunder finns bland annat både privatpersoner, företag och bostasrättsföreningar.

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.