Dags att boka snöskottningen

September månad är nu här och vintern närmar sig med stormsteg.

Boka snöskottning

För att vara på den säkra sidan och vara förberedd när snön kommer kan det vara bra att nu boka in sin hjälp med snöskottningen.

Flera typer av snöskottning

En vinter med mycket snö kan ibland komma snabbt över en natt. Att då redan ha bokat in sin hjälp med snöskottningen kan vara skönt. Det kan vara att man som fastighetsägare vill ha hjälp med att röja bort snön omkring sin fastighet, vid trottoarerna, vid en parkering eller något annat. Det kan även vara att man som privatperson vill ha sin uppfart skottad eller att mycket snö samlats på taket och man vill få bort den samt istappar som bildats och hänger ned från taket.

Oavsett vilken typ av skottning man kan tänkas behöva hjälp med har tiden nu kommit att boka in sin snöskottning. När snön väl kommer blir efterfrågan ofta stor på tjänster inom snöskottning och därför är det bra att vara ute i tid.

Snöskottning i Stockholm

Vi utför skottningar och snöröjningar i hela stor-Stockholm. Ett alternativ om man vill ha regelbunden hjälp är att stifta ett avtal som gäller för hela vintern. Läs mer om vad vi kan hjälpa dig när det kommer till snöskottning, plogning eller andra tjänster relaterade till snö här.

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.