Flera fördelar med skottning

Vi är nu inne i december och mitten av årets vinter. Det finns flera fördelar med att hålla skottat kring sin gård eller fastighet under vinterhalvåret.

Det finns flera fördelar med att ta hjälp med skottningen.

Läs mer om våra tjänster inom skottning även här.

Undvik risker genom att skotta

Att som privatperson ta hjälp med skottning under vintertiden har först och främst fördelen att man själv får mer tid över till annat. Att ta hjälp med skottningen är även något som gör det säkrare att vistas på gården. Om mängderna snö blir stora och det blir svårt att gå på gården kan det finnas risk för halkolyckor.

Även kring någon typ av fastighet kan det finnas risk för halka om man inte skottar bort snön. Att ha skottade uppfarter, gångar och parkeringar ger också ett bra intryck för dem som besöker exempelvis ett företag. När man tar hjälp med skottningen slipper man även de risker som finns för att man själv ska göra illa sig. Vår personal är utbildad och vet hur en skottning ska gå till på ett säkert vis.

Vi önskar er en God jul

Med julen snart runt hörnet vill vi även passa på att önska alla våra kunder en riktigt God jul.

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.