Snöplogning i Stockholm

Vi hjälper dig med snöplogning och snöskottning i Stockholm. Det kan vara olika typer utav ytor som du kan behöva hjälp med. Såsom infarter, gångar och större ytor men även snöskottning på tak.

Vi hjälper både dig som privatperson men även som företag med snöplogning och snöskottning i Stockholm.  

 

Kontakta oss för snöskottning eller för snöplogning i Stockholm. Vi finns här och hjälper dig oavsett om det gäller att skotta snö till din privata fastighet eller till företagets fastighet.   

 

Snöplogning för företag i Stockholm 

 

Det kan vara svårt att ploga snö på stora ytor utan rätt redskap. Vi erbjuder snöplogning åt företag genom vår kompetenta personal. Det kan handla om snöplogning på både små och stora ytor där man kan tänkas behöva hjälp med. Dessa ytor behöver man ta tag i direkt för att inte olyckor eller skador ska uppstå. Det kan handla om parkeringar, infarter och trottoarer.  

 

Vi erbjuder ett avtal som vi oftast jobbar i för hela vintern som handlar om avtalsskottning. Med detta avtal kan du känna dig trygg, då vi dyker upp och sköter snöskottningen oavsett om det faller mycket eller lite snö.  

 

Snöskottning för mindre och större fastigheter 

 

Vi hjälper även till med snöskottningar för mindre och större fastigheter runt om Stockholm. Snöskottning av tak är viktigt att ta tag i för att undvika snöras. Vi hjälper dig att få bort snö från taket så att risken för snöfall och isfall minskar. Taket mår även bättre av att man skottar bort all snö eftersom taket tar skada när snön väl smälter. Åt mindre fastigheter är vi snabba på plats för att sköta snöskottningen av exempelvis garageuppfarten, gångvägen till ytterdörren eller till postlådan. Vi utför även sandning så att ingen tråkig halkolycka uppstår. Om du skulle vara intresserad av någon/några engångsskottningar går det bra också.  

 

Kontakta oss om du vill veta mer kring vår tjänst gällande snöplogning i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Avtal för snöröjning

  Vi är nu inne i april månad och våren är äntligen här! April i all ära, men oturligt nog är denna månaden väl känt för sina vinter-bakslag. Genom att vara förberedd med ett avtal för snöröjning kan du vara trygg i att du får den hjälp som behövs om snön mot förmodan skulle återvända till Stockholm.

 • Dags att boka in våren sandupptagning!

  Vi är inne i mitten av mars månad vilket innebär att våren officiellt är kommen. Det innebär att tiden är kommen för årets sandupptagning!

 • Snöplogning i Stockholm

  Vi hjälper dig med snöplogning och snöskottning i Stockholm. Det kan vara olika typer utav ytor som du kan behöva hjälp med. Såsom infarter, gångar och större ytor men även snöskottning på tak.

 • Snön är kommen - dags för snöröjning!

  Åter igen har det kommit några centimeter nysnö i Stockholm vilket innebär att det är på tiden att börja med snöröjning och halkbekämpning igen. Det är viktigt med snöröjning eftersom detta gör att framkomligheten blir betydligt mycket lättare än om det skulle ligga flera decimeter snö.