Vi erbjuder snöjour i Stockholm

När vinter kommer så gör den det ofta snabbt och ibland så kanske man inte är helt förberedd och blir överraskad. Ett bra sätt att göra sig redo inför vintern är att boka in regelbunden hjälp med snöskottning. Om man snabbt skulle behöva hjälp med snöskottning i Stockholm så erbjuder vi även snöjour.

Med snöjour i Stockholm får man skottning när man behöver det.

Läs gärna mer om våra tjänster inom snöskottning i Stockholm

Snöskottning av mindre och större ytor

Vi utför snöskottning och snöröjning av många typer av ytor runt om i Stockholm. Det kan vara allt från infarter och trottoarer till större ytor som en stor parkering. Vi ser även till att hålla ditt tak samt människor som vistas runt byggnaden säkra genom att utföra takskottningar. För dig som behöver regelbunden hjälp med snöskottningen i Stockholm så har vi avtal som kan skrivas.

När man har skrivit ett avtal för snöskottningen så kan man känna sig trygg med att man får den hjälp som man behöver med skottningen, och behöver inte överraskas när mycket snö plötsligt kommer. Vi erbjuder alltså även snöjour. Snöjouren innebär att du kan kontakta oss dygnet runt.

Fördelar med att ta hjälp med snöskottningen

Det finns flera fördelar med att ta hjälp med snöskottningen i Stockholm i vinter. Som nämnt så kan du känna dig trygg med att du får dina ytor skottade när mycket snö kommer över en natt. Sedan så kan du själv även ägna din tid åt annat som du vill göra. Dessutom slipper du riskera exempelvis problem med ryggen som kan uppstå vid en snöskottning.

Hör gärna av dig till oss för att veta mer om vår snöjour och vad vi kan hjälpa dig med inom snöskottning i Stockholm. Även om det ännu bara är september kan det även vara bra att redan nu boka in vinterns snöskottning.

Nyhetsarkiv

 • Boka vårens sandupptagning i Stockholm redan nu

  När vintern kommer och snön faller kan det finnas risk för halkolyckor. För att minska risken halkbekämpar man många typer av ytor genom sandning. När våren kommer ska sedan stora mängder sand avlägsnas. För att vara trygg med att få den hjälp som man vill ha kan det vara bra att boka vårens sandupptagning i Stockholm redan nu.

 • Så utför du säker snöskottning i vinter

  Under vintern faller ibland stora mängder snö som ska skottas bort från infarter, trottoarer och andra ytor intill fastigheten i Stockholm. Att utföra skotta snö kan innebära en del risker och det finns en del att tänka på för att snöskottningen ska utföras på ett säkert sätt.

 • Fastighetsägaren har ansvar att undvika snöras

  När mycket snö faller och samlas på taket under vintern så kan det innebära en del risker. Men vem bär egentligen ansvaret om ett snöras uppstår som skulle kunna leda till en olycka? Som fastighetsägare i Stockholm har man ett ansvar att se till att undvika ett snöras.

 • Vi erbjuder snöjour i Stockholm

  När vinter kommer så gör den det ofta snabbt och ibland så kanske man inte är helt förberedd och blir överraskad. Ett bra sätt att göra sig redo inför vintern är att boka in regelbunden hjälp med snöskottning. Om man snabbt skulle behöva hjälp med snöskottning i Stockholm så erbjuder vi även snöjour.

 • Snöröjning åt många kundgrupper

  Vi utför flera typer av snöröjningar och snöskottningar i Stockholmsområdet. Vi erbjuder också våra tjänster till en rad olika typer av kundgrupper.