Vi erbjuder snöjour i Stockholm

När vinter kommer så gör den det ofta snabbt och ibland så kanske man inte är helt förberedd och blir överraskad. Ett bra sätt att göra sig redo inför vintern är att boka in regelbunden hjälp med snöskottning. Om man snabbt skulle behöva hjälp med snöskottning i Stockholm så erbjuder vi även snöjour.

Med snöjour i Stockholm får man skottning när man behöver det.

Läs gärna mer om våra tjänster inom snöskottning i Stockholm

Snöskottning av mindre och större ytor

Vi utför snöskottning och snöröjning av många typer av ytor runt om i Stockholm. Det kan vara allt från infarter och trottoarer till större ytor som en stor parkering. Vi ser även till att hålla ditt tak samt människor som vistas runt byggnaden säkra genom att utföra takskottningar. För dig som behöver regelbunden hjälp med snöskottningen i Stockholm så har vi avtal som kan skrivas.

När man har skrivit ett avtal för snöskottningen så kan man känna sig trygg med att man får den hjälp som man behöver med skottningen, och behöver inte överraskas när mycket snö plötsligt kommer. Vi erbjuder alltså även snöjour. Snöjouren innebär att du kan kontakta oss dygnet runt.

Fördelar med att ta hjälp med snöskottningen

Det finns flera fördelar med att ta hjälp med snöskottningen i Stockholm i vinter. Som nämnt så kan du känna dig trygg med att du får dina ytor skottade när mycket snö kommer över en natt. Sedan så kan du själv även ägna din tid åt annat som du vill göra. Dessutom slipper du riskera exempelvis problem med ryggen som kan uppstå vid en snöskottning.

Hör gärna av dig till oss för att veta mer om vår snöjour och vad vi kan hjälpa dig med inom snöskottning i Stockholm. Även om det ännu bara är september kan det även vara bra att redan nu boka in vinterns snöskottning.

Nyhetsarkiv

 • Vi erbjuder snöjour i Stockholm

  När vinter kommer så gör den det ofta snabbt och ibland så kanske man inte är helt förberedd och blir överraskad. Ett bra sätt att göra sig redo inför vintern är att boka in regelbunden hjälp med snöskottning. Om man snabbt skulle behöva hjälp med snöskottning i Stockholm så erbjuder vi även snöjour.

 • Snöröjning åt många kundgrupper

  Vi utför flera typer av snöröjningar och snöskottningar i Stockholmsområdet. Vi erbjuder också våra tjänster till en rad olika typer av kundgrupper.

 • Rätt utrustning krävs vid snöskottning i Stockholm

  I samband med att man ska skotta snö i Stockholm så är det viktigt att använda sig av rätt typ av utrustning, både för att snöskottningen ska vara tidseffektiv och säker att utföra. Vi skottar snö med rätt typ av utrustning.

 • Bra att boka snöskottningen i tid

  Sommaren är här och vintern kan kännas avlägsen, men det finns all anledning att tänka på att boka in vinterns snöskottning i Stockholm i god tid.

 • Undvik riskerna med snöskottning i Stockholm

  Under vintern faller ibland mycket snö som ska skottas bort från allt från infarter till parkeringar. Att ta hjälp med snöskottningen kan vara att föredra för att undvika de risker som finns med att sköta snöskottningen själv.