Vi erbjuder snöjour i Stockholm

När vinter kommer så gör den det ofta snabbt och ibland så kanske man inte är helt förberedd och blir överraskad. Ett bra sätt att göra sig redo inför vintern är att boka in regelbunden hjälp med snöskottning. Om man snabbt skulle behöva hjälp med snöskottning i Stockholm så erbjuder vi även snöjour.

Med snöjour i Stockholm får man skottning när man behöver det.

Läs gärna mer om våra tjänster inom snöskottning i Stockholm

Snöskottning av mindre och större ytor

Vi utför snöskottning och snöröjning av många typer av ytor runt om i Stockholm. Det kan vara allt från infarter och trottoarer till större ytor som en stor parkering. Vi ser även till att hålla ditt tak samt människor som vistas runt byggnaden säkra genom att utföra takskottningar. För dig som behöver regelbunden hjälp med snöskottningen i Stockholm så har vi avtal som kan skrivas.

När man har skrivit ett avtal för snöskottningen så kan man känna sig trygg med att man får den hjälp som man behöver med skottningen, och behöver inte överraskas när mycket snö plötsligt kommer. Vi erbjuder alltså även snöjour. Snöjouren innebär att du kan kontakta oss dygnet runt.

Fördelar med att ta hjälp med snöskottningen

Det finns flera fördelar med att ta hjälp med snöskottningen i Stockholm i vinter. Som nämnt så kan du känna dig trygg med att du får dina ytor skottade när mycket snö kommer över en natt. Sedan så kan du själv även ägna din tid åt annat som du vill göra. Dessutom slipper du riskera exempelvis problem med ryggen som kan uppstå vid en snöskottning.

Hör gärna av dig till oss för att veta mer om vår snöjour och vad vi kan hjälpa dig med inom snöskottning i Stockholm. Även om det ännu bara är september kan det även vara bra att redan nu boka in vinterns snöskottning.

Nyhetsarkiv

 • Snöskottning med en stor maskinpark

  Vi på Miramix utför snöskottning och andra tjänster runt om i Stockholm. Vi har en gedigen maskinpark som gör att vi kan hjälpa dig med både små och stora jobb inom allt från snöskottning och snöplogning till sandning av ytor där det finns risk för halka.

 • Så undviker du risk för snöras från taket

  En risk under vintern, samt när vintern går över till vår och temperaturerna blir högre, är att snö och is faller ned från ett tak. Det finns flera sätt att undvika snöras och vi hjälper våra kunder med att säkra tak mot snöras runt om i Stockholm.

 • Vi erbjuder snöskottning i hela Stockholm

  Vi hjälper ett flertal kundgrupper runt om i Stockholmsområdet, särskilt i söderorterna är vi verksamma. Till oss kan du vända dig för hjälp med allt från snöröjning och plogning till skottning av tak.

 • Boka vårens sandupptagning i Stockholm redan nu

  När vintern kommer och snön faller kan det finnas risk för halkolyckor. För att minska risken halkbekämpar man många typer av ytor genom sandning. När våren kommer ska sedan stora mängder sand avlägsnas. För att vara trygg med att få den hjälp som man vill ha kan det vara bra att boka vårens sandupptagning i Stockholm redan nu.

 • Så utför du säker snöskottning i vinter

  Under vintern faller ibland stora mängder snö som ska skottas bort från infarter, trottoarer och andra ytor intill fastigheten i Stockholm. Att utföra skotta snö kan innebära en del risker och det finns en del att tänka på för att snöskottningen ska utföras på ett säkert sätt.