Vi följer arbetsmiljöverkets riktlinjer vid snöskottning

Vi skottar och plogar många typer av ytor runt om i Stockholmsområdet. För att snöskottningen ska vara så säker som möjligt har vår personal rätt utbildning. Vi följer även arbetsmiljöverkets riktlinjer för hur en säker snöskottning ska gå till.

Miramix utför snöskottning och snöröjning i Stockholm.

Läs mer också här om våra tjänster inom snöröjning i Stockholm

Snöskottning med fokus på säkerheten

När vi utför snöskottning åt våra kunder är det både av mindre och större ytor. Det kan exempelvis vara av trottoarer och infarter eller av större parkeringsytor eller ett tak. Oavsett vilken typ av snöskottning som det gäller så är det viktigt att ha fokus på säkerheten.

För att säkerställa att snöskottningarna går till på rätt sätt är vår personal utbildad enligt Skotta säkert. Vi har också en lång erfarenhet av hur snöskottningar utförs på rätt sätt. Vi följer alltså även de riktlinjer som finns hos arbetsmiljöverket för att undvika skador på den fastighet där snöskottningen utförs samt undvika risker för andra människor runt omkring och den egna personalen.

Snöskottning efter dina behov

För dig som vill ha hjälp med snöskottning i Stockholm finns alltså flera alternativ. Vi har en maskinpark på fem stycken traktorer som gör att vi kan utför allt från snöröjning till halkbekämpning via sandning och sandupptagning. För dig som vill ha regelbunden hjälp med skottningen under vintern har vi snöskottningsavtal som kan skrivas. På det viset är du trygg med att du får den hjälp som du behöver när du behöver den.

Tjänster inom snöskottning i Stockholm

Vi är nu inne i april, vilket är tiden för sandupptagningen. Läs gärna mer om detta här på vår hemsida och kontakta oss för din hjälp med sandupptagning eller för mer information om våra andra tjänster inom snöskottning, med allt från plogning och snöröjning till takskottning i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Snörasskydd till din fastighet i Stockholm

  När vintern anländer till Stockholm kan det finnas risk för att stora mängder snö och is samlas på taket som sedan faller ner mot marken. I särskilda fall är man som fastighetsägare skyldig att sätta upp snörasskydd för att undvika att snö och istappar faller mot marken

 • Takskottning i Stockholm – boka in i god tid!

  Vi är nu inne i mitten av juni månad, vilket innebär att vintern känns väldigt avlägsen i dagsläget. Men faktum är att det är bra att redan börja planera inför vinterns takskottning, särskilt för dig som behöver hjälp med takskottning i Stockholm.

 • Dags att planera för vinterns snösnkottning

  Äntligen är våren här och vi har en lång härlig sommar framför oss. Vintern känns avlägsen men faktum är att det redan nu är bra att börja planera inför vinterns snöskottning, speciellt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.

 • Vi följer arbetsmiljöverkets riktlinjer vid snöskottning

  Vi skottar och plogar många typer av ytor runt om i Stockholmsområdet. För att snöskottningen ska vara så säker som möjligt har vår personal rätt utbildning. Vi följer även arbetsmiljöverkets riktlinjer för hur en säker snöskottning ska gå till.

 • Snöskottning med en stor maskinpark

  Vi på Miramix utför snöskottning och andra tjänster runt om i Stockholm. Vi har en gedigen maskinpark som gör att vi kan hjälpa dig med både små och stora jobb inom allt från snöskottning och snöplogning till sandning av ytor där det finns risk för halka.