Vi följer arbetsmiljöverkets riktlinjer vid snöskottning

Vi skottar och plogar många typer av ytor runt om i Stockholmsområdet. För att snöskottningen ska vara så säker som möjligt har vår personal rätt utbildning. Vi följer även arbetsmiljöverkets riktlinjer för hur en säker snöskottning ska gå till.

Miramix utför snöskottning och snöröjning i Stockholm.

Läs mer också här om våra tjänster inom snöröjning i Stockholm

Snöskottning med fokus på säkerheten

När vi utför snöskottning åt våra kunder är det både av mindre och större ytor. Det kan exempelvis vara av trottoarer och infarter eller av större parkeringsytor eller ett tak. Oavsett vilken typ av snöskottning som det gäller så är det viktigt att ha fokus på säkerheten.

För att säkerställa att snöskottningarna går till på rätt sätt är vår personal utbildad enligt Skotta säkert. Vi har också en lång erfarenhet av hur snöskottningar utförs på rätt sätt. Vi följer alltså även de riktlinjer som finns hos arbetsmiljöverket för att undvika skador på den fastighet där snöskottningen utförs samt undvika risker för andra människor runt omkring och den egna personalen.

Snöskottning efter dina behov

För dig som vill ha hjälp med snöskottning i Stockholm finns alltså flera alternativ. Vi har en maskinpark på fem stycken traktorer som gör att vi kan utför allt från snöröjning till halkbekämpning via sandning och sandupptagning. För dig som vill ha regelbunden hjälp med skottningen under vintern har vi snöskottningsavtal som kan skrivas. På det viset är du trygg med att du får den hjälp som du behöver när du behöver den.

Tjänster inom snöskottning i Stockholm

Vi är nu inne i april, vilket är tiden för sandupptagningen. Läs gärna mer om detta här på vår hemsida och kontakta oss för din hjälp med sandupptagning eller för mer information om våra andra tjänster inom snöskottning, med allt från plogning och snöröjning till takskottning i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Snöröjning av tak 2020/2021

  Vi befinner oss nu i sluttampen av hösten och det är bara några få dagar kvar tills vintermånaden drar igång på riktigt. Snart stundar tusentals juleljus på gatorna och kanske kommer även snön vilken stund som helst. Det innebär att det är hög tid att redan nu planera inför vinterns skottning på tak i Stockholm.

 • Planera vinterns snöskottning redan nu! 

  Vinter närmar sig allt mer och mer. Detta innebär också att risk för snö ökar och snöskottning blir allt mer aktuellt. Se till att boka vinterns snöskottning redan nu, framförallt för dig som behöver hjälp med snöskottning i Stockholm.

 • Tänk igenom era behov redan nu till höst

  Snart närmar vintern sig och vi rekommenderar alltid våra kunder att tänka igenom sina behov i god tid på hösten, innan situationen är akut med risk för ras.  På så sätt kan vi se till att dina behov och önskemål uppfylls och att du lugnt kan sova ut på morgonen. Snön är vårt ansvar och hos oss är du alltid i trygga händer. 

 • Vi utför halkbekämpning och sandning i Stockholm

  Under vinterhalvåret kan det falla mycket snö och då är det viktigt att skotta i anslutning till sin fastighet i Stockholm för att man ska kunna ta sig fram samt för att undvika fallolyckor. För att undvika att folk halkar och slår sig är det en bra idé att ta hjälp med halkbekämpning genom sandning.

 • Snörasskydd till din fastighet i Stockholm

  När vintern anländer till Stockholm kan det finnas risk för att stora mängder snö och is samlas på taket som sedan faller ner mot marken. I särskilda fall är man som fastighetsägare skyldig att sätta upp snörasskydd för att undvika att snö och istappar faller mot marken